Τριγάζης: 'Ο καθένας μπορεί να διαδηλώνει, αλλά έχουν σημασία τα αιτήματα'

Συνάτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου(δ) με αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης (ΠΑ.ΔΟ.Π.) με επικεφαλής τον πρόεδρο Πάνο Τριγάζη(α) και της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας κατά της πυρηνικής και βιοχημικής απειλής, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνάτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου(δ) με αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης (ΠΑ.ΔΟ.Π.) με επικεφαλής τον πρόεδρο Πάνο Τριγάζη(α) και της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας κατά της πυρηνικής και βιοχημικής απειλής, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Για τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονοματοδοσίας της πΓΔΜ καθώς και για το συλλαλητήριο της Κυριακής τοποθετήθηκε στο Ραδιόφωνο 24/7 το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

«Όσοι βουλευτές της ΝΔ θα πάνε στο συλλαλητήριο την Κυριακή, θα κάνουν τη δεύτερη φωνή στον Κασιδιάρη;» αναρωτήθηκε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Τριγάζης.

Υπενθύμισε ότι τη σύνθετη ονομασία με προσδιορισμό για τα Σκόπια, την είχε προτείνει πρώτος ο Συνασπισμός το 1992. «Τα ξεχνάει αυτά ο κ. Μητσοτάκης» πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι «έχουμε Δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να διαδηλώνει, αλλά έχουν σημασία τα αιτήματα».

Επισήμανε ότι υπάρχουν και πιο ψύχραιμες φωνές, υπογραμμίζοντας ότι οι δήμαρχοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης δεν πριμοδότησαν το συλλαλητήριο.

ADVERTISING

SHARE: