Τσιάρας για Novartis: Η κυβέρνηση εξαιρεί το διάστημα που αφορά δικούς της υπουργούς

11ο τακτικό εθνικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
11ο τακτικό εθνικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ανέφερε ότι "οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται για όλους, αλλά η κυβέρνηση κλείνει το μάτι σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες"

"Η ΝΔ για την υπόθεση Novartis είπε να πέσει άπλετο φως, αλλά η κυβέρνηση δυστυχώς δεν θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος" είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Κώστας Τσιάρας.

Επανέλαβε πως η ΝΔ ζήτησε την κατ' αντιπαράθεση κατάθεση, αλλά οι χειρισμοί της κυβέρνησης οδηγεί τη ΝΔ να εξετάσει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Βουλή.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξαιρεί το διάστημα που αφορά δικούς της υπουργούς, κάτι που δείχνει ότι η πρόθεσή της είναι να διατηρεί κλίμα σκανδαλολογίας στοχοποιώντας συγκεκριμένα πρόσωπα.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, ο κ. Τσιάρας, είπε ότι χρειάζεται ευρεία συναίνεση για εξυγίανση, αλλά η κυβέρνηση δεν το θέλει.

Πρόσθεσε ότι οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται για όλους, αλλά η κυβέρνηση κλείνει το μάτι σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες κάνοντας διαχωρισμό σε δικούς μου και δικούς σου.

Για το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών είπε ότι όπως και στο ποδόσφαιρο, έτσι και σ' αυτό το ζήτημα χρειάζεται ευρεία συναίνεση, ωστόσο η κυβέρνηση κινείται μικροκομματικά δίνοντας εικόνα αδύναμης χώρας στους γείτονες.

Επισήμανε ότι η συναίνεση δεν είναι στην ατζέντα της κυβέρνησης.

ADVERTISING

SHARE: