Τσιάρας: Η κυβέρνηση έχει χάσει το ηθικό πλεονέκτημα

11ο τακτικό εθνικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
11ο τακτικό εθνικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ επεσήμανε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι ο πρωθυπουργός καταδεικνύει ενόχους για την υπόθεση Novartis σε μια στιγμή που ο ίδιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση

«Είναι η γνωστή επικοινωνιακή τακτική στην οποία έχει επενδύσει ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση. Στη μία περίπτωση μιλάμε για κάτι αποδεδειγμένο, ενώ στην άλλη περίπτωση έχουμε τη μαρτυρία τριών υποτίθεται “κρυμμένων” μαρτύρων, οι οποίοι μπορούν να κατονομάζουν οποιονδήποτε» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας, απαντώντας για τη σύγκριση που γίνεται μεταξύ της στάσης της κυβέρνησης για την υπόθεση με το επίδομα ενοικίου και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο Novartis.

Πρόσθεσε ότι «αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει ανάγκη ο κ. Τσίπρας να καταδείξει ενόχους σε μια στιγμή που ο ίδιος είναι σε δύσκολη θέση, χάνοντας το ηθικό πλεονέκτημα για το οποίο μας μιλούσε εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει πρόβλημα λόγω της αποτυχίας στα εθνικά θέματα, «η οικονομία δεν παίρνει μπρος» και η πολιτική που ακολουθείται είναι πολύ μακριά σε σχέση με αυτά που έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στους Έλληνες πολίτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκρέκας: Μείζον ερώτημα εάν η κυβέρνηση μεθοδεύει τη βλάβη πολιτικών προσώπων

Η προανακριτική της ΝΔ και ο επικείμενος κυβερνητικός ανασχηματισμός

Τσίπρας: Άλλοι έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν για 23 χιλιάρικα και άλλοι κάνουν τον Κινέζο για 23 δισ.

ADVERTISING

SHARE: