Τσίπ(ου)ρα πριν την εκλογική μάχη

Τσίπ(ου)ρα πριν την εκλογική μάχη
NEWS247

Μετά τον Αγιασμό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησε στον Πειραιά και ήπιε τσίπουρα σε γνωστό μεζεδοπωλείο. Δεκάδες πολίτες τον σταμάτησαν για να του μιλήσουν (Pics)

Με βόλτα στους δρόμους του Πειραιά, συνομιλία με δεκάδες πολίτες και τσίπουρα σε γνωστό μεζεδοπωλείο, συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά την παρουσία του στον Αγιασμό των Υδάτων.

Ο πρόεδρος του Σύριζα Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα, Παναγιώτη Κουρουπλή,τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη και το Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη επισκέφθηκε το δημοτικό θέατρο.

Ο κ.Τσίπρας εξέφρασε το θαυμασμό του για την πρόσφατη ανακαίνιση του δημοτικού θεάτρου ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης του ανέλυσε το ζήτημα της χορηγούμενης επιδότησης προκειμένου το κτίριο να μπορεί να εξασφαλίσει τα λειτουργικά του έξοδα.

Ο κ. Τσίπρας περπάτησε από το Δημοτικό Θέατρο μέχρι την αγορά και πέρασε και από το συσσίτιο στην Αγ. Τριάδα. Καταστηματάρχες τον σταματούσαν στον δρόμο και του μιλούσαν.

Στη συνέχεια μαζί με βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, κατέληξαν στο Στέκι του Αρτέμη, όπου απόλαυσαν μεζέδες και τσίπουρα.

 

(Φωτογραφίες: NEWS 247)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα