Τσίπρας από Βόλο: Η ατολμία κυβέρνησης μας οδηγεί σε εκατόμβη νεκρών

Τσίπρας από Βόλο: Η ατολμία κυβέρνησης μας οδηγεί σε εκατόμβη νεκρών
magnesianews.gr

Το νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκε ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος χαρακτήρισε την κατάσταση δραματική και επιτέθηκε στην κυβέρνηση καταλογίζοντάς της ανεπάρκεια και ατολμία που οδηγεί σε εκατόμβη νεκρών.

Στο Βόλο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Βόλου και άκουσε από τους ίδιους τους γιατρούς για την κατάσταση που επικρατεί στο «Αχιλλοπούλειο».

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως “η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία είναι δραματική. Ζούμε για άλλη μια φορά μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μια κατάσταση πολεμική. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους αυτούς τους ανθρώπους, γιατρούς και νοσηλευτές, που δίνουν αυτή τη μάχη εδώ και δυο χρόνια, δυστυχώς χωρίς έχουν την στήριξη που απαιτείται από την πλευρά της πολιτείας. Θέλω για άλλη μια φορά, να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου”.

Συνεχίζοντας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση: “Η ανεπάρκεια, η προχειρότητα, η ατολμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να πάρει μέτρα έγκαιρα για την επιδημοιλογική επιτήρηση, την ιχνηλάτης, την ενίσχυση του εμβολιασμού, αλλά και μέτρα στήριξης του εθνικού συστήματος υγείας, μας οδηγεί για άλλη μια χρονιά, ενώ έχουμε το εμβόλιο, δεν είμαστε όπως πέρσι, σε μια εκατόμβη νεκρών, ενδεχομένως και σε ένα καταστροφικό για την οικονομία νέο lockdown”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα