Τσίπρας σε Γεννηματά: Στο θέμα της Ελλάδας κρίνεται και το θέμα της Ευρώπης

Τσίπρας σε Γεννηματά: Στο θέμα της Ελλάδας κρίνεται και το θέμα της Ευρώπης
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Συνάντηση με την νέα τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, είχε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να την ενημερώσει για την πορεία της διαπραγμάτευσης

“Αναλαμβάνεις σε μια κρίσιμη στιγμή, όπου η ευθύνη βαραίνει όλες τις πολιτικές δυνάμεις, όχι μόνο την κυβέρνηση, αφορά την πορεία της χώρας”, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία ευχήθηκε ό,τι καλύτερο.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι αυτό που διακυβεύεται είναι αν θα υπάρξει μια προοπτική με κοινωνική δικαιοσύνη στον κόσμο και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι προοδευτικές δυνάμεις οφείλουν να σηματοδοτήσουν τη διαφορετικότητά τους ως προς αυτό. “Και στο θέμα της Ελλάδας νομίζω ότι κρίνεται και το θέμα της Ευρώπης” πρόσθεσε.

Νωρίτερα, αναφερόμενη στις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, η κ. Γεννηματά είπε ότι «ήταν δύσκολο να κινητοποιήσεις ανθρώπους προβλήματισμένους, πικραμένους, αλλά τελικά ήρθαν οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ, αγωνιούσαν και το εξέφρασαν». Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι πάντοτε η δημοκρατική διαδικασία είναι διέξοδος και κινητοποιεί τον κόσμο, με την κ. Γεννηματά να συμπληρώνει ότι είναι και μέθοδος ανασυγκρότησης και πως το πρώτο βήμα για την ανασυγκρότηση έγινε, προσθέτοντας ότι 53.000 άνθρωποι ήρθαν και ψήφισαν σε δύσκολες συνθήκες.

«Και είναι ελπιδοφόρο και ευθύνη για μένα» τόνισε η κ. Γεννηματά.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα