Τσίπρας: Το 2016 η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα

Τσίπρας: Το 2016 η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα
Sooc

"Πιστεύω ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα", δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Bloomberg

Αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη των επενδυτών στην ελληνική οικονομία, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Bloomberg από το Νταβός, την ώρα που το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωνε ότι αποδέχεται τη βελτιωμένη προσφορά της Cosco για την απόκτηση του 67% των μετοχών του ΟΛΠ.

“Πιστεύω ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα”, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεόραση του Bloomberg . “Αν και πέρυσι ήταν μια χρονιά με προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη, πιστεύω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες μπροστά μας”, πρόσθεσε.

“Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, σε ένα κρίσιμο σημείο για να ανακάμψουμε”, δήλωσε επίσης ο Έλληνας πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ολοκλήρωσης των συνομιλιών για την αξιολόγηση με την ΕΕ και το ΔΝΤ.

“Όσο γρηγορότερα έχουμε μια επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, τόσο το καλύτερο θα είναι για την ανάκαμψη, και για την ευρωπαϊκή οικονομία ως σύνολο”, σημείωσε επίσης. “Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι οι εταίροι μας θέλουν μια έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης και είμαι πεπεισμένος ότι θέλουν μαι επιτυχή και έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, επειδή μπορούν να καταλάβουν ότι ο χρόνος αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας”.

πηγή φωτογραφίας: sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα