Τζαμτζής: “Αδικήθηκα, έπρεπε να είμαι στην κυβέρνηση”

Τζαμτζής: “Αδικήθηκα, έπρεπε να είμαι στην κυβέρνηση”
Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες και τροποποιήσεις στο ν. 3869/2010», Δευτέρα 10 Ιουν. 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

"Έχω αδικηθεί, έπρεπε να είμαι στην κυβέρνηση", λέει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δάνης Τζαμτζής (Vid)

Την δυσαρέσκειά του για τη μη υπουργοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δάνης Τζαμτζής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

“Πιστεύω στον εαυτό μου και μπορούσα να είμαι στο κυβερνητικό σχήμα”, δήλωσε συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ, εκφράζοντας την απογοήτευση του για την επιλογή Σαμαρά να μην τον εντάξει στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

“Θεωρώ ότι έχω αδικηθεί. Αγωνίζομαι πάρα πολλά χρόνια”, είπε ο βουλευτής υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να είναι στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν εκβίασε ούτε απείλησε με αποχώρηση. “Ίσως ήμουν χαζός και πήγαινα με το σταυρό στο χέρι” ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας με νόημα, “να μην με θεωρεί κανείς καλό παιδί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα