Τζανακόπουλος για Ηριάννα: Η απόφαση στο ‘μαύρο βιβλίο’ της ελληνικής δικαιοσύνης

Τζανακόπουλος για Ηριάννα: Η απόφαση στο ‘μαύρο βιβλίο’ της ελληνικής δικαιοσύνης
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

"Είναι μια κακή εξέλιξη. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο "μαύρο βιβλίο" της ελληνικής Δικαιοσύνης" σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμφωνώντας με τον Στ. Κοντονή

«Η δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει με κριτήρια πέραν της νομικής κρίσης»: τη δήλωση αυτή έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με τη χθεσινή δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της Ηριάννας.

«Είναι μια κακή εξέλιξη. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο «μαύρο βιβλίο» της ελληνικής Δικαιοσύνης», πρόσθεσε.

Στα θέματα οικονομικής πολιτικής, «η Ελλάδα θα βγει στις αγορές όταν θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο “Κόκκινο” ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Η χώρα είναι αποκλεισμένη από τις αγορές εδώ και 7 χρόνια και ο στόχος του προγράμματος είναι να μπορούμε να χρηματοδοτούμε το χρέος μας χωρίς τον επίσημο τομέα».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε ακόμη πως η  η απόφαση για την έξοδο στις αγορές δεν εξαρτάται από συμβουλές των οίκων ή από παραινέσεις από εκείνους που ασχολούνται με θέματα αγορών. «Θα πάρουμε την απόφαση όταν εκτιμήσουμε ότι είμαστε στο καλύτερο σημείο και θα πάρουμε το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, θέλουμε να ετοιμάσουμε το έδαφος για το χρόνο μετά το καλοκαίρι του 2018, δεν μας ενδιαφέρει μια έξοδος για επικοινωνιακούς λόγους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι η απόφαση θα παρθεί αφού κριθεί η εικόνα των ελληνικών ομολόγων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα