Τζαβάρας: Δεν όπλισαν σκοτεινές δυνάμεις τον δολοφόνο του Ζαφειρόπουλου

default image

O βουλευτής της ΝΔ συνέδεσε το έγκλημα με την ποιότητα της πολιτικής ζωής και του βίου που ξεπέφτει και έδωσε πολιτικές διαστάσεις στη δολοφονία.

Πολιτικές διαστάσεις στην άνανδρη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έδωσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

«Το χέρι αυτών των άνανδρων δεν το όπλισε κάποια σκοτεινή δύναμη» είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ. Συνέδεσε μάλιστα τη δολοφονική πράξη με την «καθημερινή ποιότητα της πολιτικής ζωής και του βίου που ξεπέφτει σε αρχές». «Η λαϊκή κυριαρχία φτωχαίνει με τέτοιες άνανδρες πράξεις».

Ξυδάκης: Μη δίνουμε πολιτικό χρώμα στη δολοφονία

Τις αναφορές του κ. Τζαβάρα στηλίτευσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης καταλογίζοντάς του ότι βιάστηκε να δώσει πολιτική διάσταση στην αποτρόπαιη δολοφονία.

«Οπωσδήποτε και εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ και ως πολιτικός κόσμος εκφράζουμε την οδύνη και την απέχθειά μας για αυτή την πράξη» είπε ο κ. Ξυδάκης και πρόσθεσε: «ωστόσο να μη βιαστούμε να την χαρακτηρίσουμε πολιτική δολοφονία». Κάλεσε, μάλιστα, τον βουλευτή να περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. «Ας μη δώσουμε κανένα πολιτικό χρώμα. Ας μην χαρακτηρίζουμε πολιτικές ομάδες και πολιτικούς χώρους» συμπλήρωσε ο κ. Ξυδάκης. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα