Βαρβιτσιώτης κατά Τσίπρα για την επίθεση στον Μητσοτάκη

Βαρβιτσιώτης κατά Τσίπρα για την επίθεση στον Μητσοτάκη
Discussion regarding the priorities actions, at the plenary hall of the Greek parliament, on September 27, 2016 / , , 27 2016. SOOC

Δεν δεχόμαστε μαθήματα πατριωτισμού από τον κύριο "ναι σε όλα" απάντησε ο Μ. Βαρβιτσιώτης στον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

Σκληρή απάντηση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για όσα καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη περί αντιπατριωτικής στάσης του στη διαπραγμάτευση έδωσε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Αναρωτιέμαι πως μπορεί ο κ. Τσίπρας να μιλάει για πατριωτισμό και αξιοπρέπεια» είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης αντικρούοντας σε όσα καταλόγισε ο κ. Τσίπρας στον πρόεδρο της ΝΔ.

Κατηγόρησε, μάλιστα, τον κ. Τσίπρα ότι αποδέχθηκε ο «κύριος ναι σε όλα». «Δεν υπάρχει καμία μα καμία κόκκινη γραμμή που να έχει θέσει και να μην την έχει ο ίδιος διαγράψει» είπε για τον κ. Τσίπρα και μίλησε για «πρωθυπουργό- φαντομά που φεύγει κρυφά και πάει και συναντά τους τραπεζίτες στο Παρίσι χωρίς να το ξέρουν οι υπουργοί του και οι δημόσιες υπηρεσίες.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας «έφερε το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο» και «υποθήκευσε με την υπογραφή του επί τέσσερις γενιές την περιουσία των Ελλήνων». «Ένα είναι ικανός ο κ. Τσίπρας να διδάξει μαθήματα λαϊκισμού. Κάτι άλλο από αυτόν δεν έχει να μάθει κανένας» κατέληξε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα