Βασιλειάδης: Είναι καθήκον των δημοκρατικών δυνάμεων να υψώσουμε ανάχωμα στην “κατρακύλα”

Βασιλειάδης: Είναι καθήκον των δημοκρατικών δυνάμεων να υψώσουμε ανάχωμα στην “κατρακύλα”
Ο Γιώργος Βασιλειάδης INTIME NEWS

Ο Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να υψώσουν ανάθεμα στην κατρακύλα της κυβέρνησης.

Ο αναπληρωτής γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης στηλίτευσε τις κυβερνητικές πρακτικές και ζήτησε δημοκρατική πανστρατιά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook

Η κυβέρνηση της Δεξιάς παράγει περισσότερο αυταρχισμό, κατάχρηση και αντισυνταγματική πολιτική απ’ όση μπορεί να καταναλώσει μια δημοκρατική χώρα.

Στη μία μεριά της Ευρώπης έχουμε τις βελγικές δικαστικές κι αστυνομικές αρχές που τηρούν και υπερασπίζονται με πείσμα το γράμμα του νόμου για το Qatargate.

Στη δική μας μεριά, έχουμε την ελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη που δίνει χρόνο να καταστρέφονται αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, ξευτελίζεται με ψευδείς παιδιάστικες δηλώσεις, εμποδίζει οποιαδήποτε αποδεικτική διαδικασία καταφεύγοντας σε πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και αντισυνταγματικές επιτροπές εντός Βουλής για να θάψει τα ακάθαρτα και παραβατικά πεπραγμένα της, για τα οποία βοά όλη η Ευρώπη και όλοι τα γνωρίζουμε πλέον με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας, όλων των πολιτών που υπερασπίζονται τις αρχές της δημοκρατίας, να υψώσουμε το μεγάλο ανάχωμα απέναντι στην «κατρακύλα», που αποκαλείται εθνική πολιτική. Διότι αυτή η κατρακύλα δεν επηρεάζει μόνο την οικονομία. Εισχωρεί και στην κοινωνία, στον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιδρούμε και πράττουμε.

Η βία στις νεαρές ηλικίες είναι σοκαριστική, η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων είναι μια φρίκη που αντιμετωπίζεται με ανείπωτη επιπολαιότητα, οι εγκληματικές συμμορίες τύπου Greek Mafia οδεύουν σε αθωώσεις, ενώ την ίδια στιγμή στελέχη της κυβερνητικής παράταξης σιωπούν μπροστά στην ηθική κατάντια ή καταφεύγουν σε αθλιότητες.

Καλούμε όλον τον κόσμο, που επιθυμεί να γίνουμε μια κανονική χώρα, να παλέψει έμπρακτα γι΄αυτό.

Να συστρατευτεί στην πολιτική μάχη που δίνουμε για να επιστρέψει η δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Να σταματήσουν επιτέλους οι «θλιβερές μέρες στη Βουλή» και έξω από αυτή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα