Βασίλης Κικίλιας: Η τρυφερή ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του

Βασίλης Κικίλιας: Η τρυφερή ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του
Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού στον γάμο τους Eurokinissi

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Η ανάρτησή του και η φωτογραφία λίγες ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού του με τη Τζένη Μπαλατσινού.

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε χθες Παρασκευή (25/12), ανήμερα των Χριστουγέννων, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, καθώς η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που δέθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τη γέννηση του παιδιού τους, το πρωί του Σαββάτου (26/12), μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του, εκφράζοντας τη χαρά του για το ευτυχές γεγονός και στέλνοντας τις ευχές του για καλές γιορτές.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Στην ανάρτησή του, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα χέρια τα δικά του και της Τζένης Μπαλατσινού στο νοσοκομείο, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη.”

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένη Μπαλατσινού έχει ακόμη τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα