Βασίλης Λεβέντης: Η σύζυγός του εξηγεί γιατί δεν είχε εμβολιαστεί – “Όλη η οικογένειά μας έχει κάνει το εμβόλιο”

Βασίλης Λεβέντης: Η σύζυγός του εξηγεί γιατί δεν είχε εμβολιαστεί – “Όλη η οικογένειά μας έχει κάνει το εμβόλιο”
O Βασίλης Λεβέντης Eurokinissi

Τους λόγους για τους οποίους δεν έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό αποκάλυψε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.

Τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ολόκληρη η οικογένεια του Βασίλη Λεβέντη, μετά την ανάγκη νοσηλείας και διασωλήνωσής του σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού περιέγραψε η σύζυγός του, η οποία παράλληλα εξήγησε γιατί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν νοσηλεύτηκε νωρίτερα σε νοσοκομείο, αλλά και γιατί δεν είχε εμβολιαστεί.

“Όχι, δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών. Πάσχει και από σακχαρώδη διαβήτη. Έχει πολλές ευαισθησίες”, είπε αρχικά στον Alpha για να προσθέσει:

Όλοι του λέγαμε να κάνει το εμβόλιο. Μου είπε «ας περιμένω λίγο ακόμα». Είμαι πολύ διακριτικός άνθρωπος, δεν είμαι καταπιεστική και σέβομαι την προσωπικότητα του άλλου, δεν επιβάλλομαι. Χωρίσαμε με ένα ψέμα τελευταίο: «Φύγε Βασίλη εσύ με το ασθενοφόρο κι εγώ θα ακολουθήσω με το αυτοκίνητο. Για να του δώσω δύναμη. Είναι σκληρές στιγμές, να μην τις ζει κανένας. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Προσπαθώ. Προσεύχομαι”.

Εν συνεχεία, η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη σημείωσε: “Ξεκίνησε στις 17 Σεπτεμβρίου. Πήγε στον Ευαγγελισμό και έκανε τεστ. Βγήκε θετικό. Του είπαν να πάει στον Ευαγγελισμό, αλλά εκείνος προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι με καθοδήγηση των γιατρών. Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38. Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει για την covid, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Με το οξύμετρο στο χέρι. Όλη τη διαδικασία όπως θα έπρεπε για νοσηλεία στο σπίτι. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα «Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο». Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα