Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ το εκφράζω εγώ, όχι ο Σηφουνάκης

ΒΟΥΛΗ - Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Ακρόαση των Νικoλάου Παρασκευόπουλου και Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, Υπουργού και Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αντιστοίχως, κατόπιν αιτημάτων των μελών της Επιτροπής, για θέματα Δικαιοσύνης, Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ - Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ακρόαση των Νικoλάου Παρασκευόπουλου και Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, Υπουργού και Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αντιστοίχως, κατόπιν αιτημάτων των μελών της Επιτροπής, για θέματα Δικαιοσύνης, Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι οι θέσεις του για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου εκφράζουν το σύνολο του κόμματος και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο

Τον ισχυρισμό ότι ο ίδιος εκφράζει το σύνολο του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου - Βγενόπουλου και όχι οι πρώην βουλευτές του κόμματος Νίκος Σηφουνάκης και Δημήτρης Τσιρώνης που μιλούν για παρεμβάσεις υπέρ του επιχειρηματία, εξέφρασε στη Βουλή ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Αυτά που λέω εγώ εκφράζουν την παράταξη, το ΠΑΣΟΚ σύσσωμο» είπε ο κ. Βενιζέλος στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος εκφράζει την αυθεντική άποψη του κόμματος για την υπόθεση των καταγγελιών της εισαγγελέως Τσατάνη περί παρεμβάσεων του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου για να μην τεθεί στο αρχείο η υπόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου. Ο κ. Βενιζέλος απέδωσε, μάλιστα, τις καταγγελίες του Νίκου Σηφουνάκη περί παρέμβασής του υπέρ του επιχειρηματία σε πολιτικούς λόγους. «Ο κ. Σηφουνάκης θέλει να δημιουργήσει πολιτικά προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντέκρουσε επίσης ως «γελοίες» της καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, περί σχέσεων του με τον επιχειρηματία ενώ αντέκρουσε και τις αιτιάσεις περί συγγενικού του προσώπου που έχει μετοχές στη Marfin. «Ο ισχυρισμός ότι οι συναντήσεις μου με τον Βγενόπουλο συνιστούν σχέση είναι αυτοχρήμα γελοίος» είπε ο κ. Βενιζέλος και επιτέθηκε στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία η οποία αναπαρήγαγε τις αναφορές περί σχέσεων Βενιζέλου – Βγενόπουλου.

Ανταπαντώντας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία κάλεσε τον κ. Βενιζέλο να τα βρεί «με τους παλιούς συντρόφους» του. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι είναι θλιβερό το θέαμα ολόκληρων παρατάξεων «να μιλούν ως βασιλικότεροι υπέρ της διαπλοκής».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βενιζέλος
SHARE: