Βέττας: Χρειάζεται σοβαρότητα για τη Novartis

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για την τραπεζική αργία// Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΤΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για την τραπεζική αργία// Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΤΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, σύστησε σε όλους - και στην κυβερνητική πλευρά - να υπάρξει σοβαρότητα και αποφυγή δηλώσεων για το σκάνδαλο, εκτιμώντας παράλληλα ότι θα βοηθούσε αν οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί παραιτούνταν από την ασυλία τους.

“Αν κάποιος υπουργός λέει ότι ξέρει, ας τους πει. Εγώ άκουσα τον κ. Κοντονή ο οποίος είναι ο αρμόδιος υπουργός να λέει πως δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι μάρτυρες. Δεν θέλουμε να μάθουμε ποιοι είναι οι μάρτυρες, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η υπόθεση να εξελιχθεί με νομιμότητα, με ηρεμία, με σοβαρότητα απέναντι στο πρόβλημα” δήλωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την υγεία, Δημήτρης Βέττας, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Όπως σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, “δεν χρειάζονται ούτε tweet, ούτε πολλές κουβέντες, (...) χρειάζεται σοβαρότητα”.

Επιπροσθέτως, ο κ. Βέττας υποστήριξε ότι “θα ήταν μια πολύ καλή πρόταση να γίνει άρση της ασυλίας" των κατηγορουμένων πολιτικών προσώπων. "Γιατί να μην το κάνουν; Γιατί να έχουμε προνόμια; Γιατί να προστατευόμαστε όταν είμαστε αθώοι; Αν κάποιος θέλει να αποδείξει κάτι και αν πραγματικά θίγεται, οφείλει να το κάνει!” πρόσθεσε.

ADVERTISING

SHARE: