Βέττας: Η χώρα αναβαθμίζεται

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για την τραπεζική αργία// Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΤΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για την τραπεζική αργία// Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΤΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Το μεγάλο ζητούμενο είναι το χρέος, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

"Η εικόνα είναι πολύ καλή, είμαστε σε καλό δρόμο, η χώρα αναβαθμίζεται", δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας, αναφερόμενος στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Όπως σημείωσε, το μεγάλο ζητούμενο είναι το χρέος και πρόσθεσε ότι μπορεί η κυβέρνηση να βρήκε το χρέος, το ΔΝΤ και εχθρικούς δανειστές, αλλά στάθηκε στα πόδια της και το 2018 θα βγει από τα μνημόνια.

Ο κ. Βέττας είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν διώχνει επενδύσεις. Αντίθετα τις θέλει, αλλά χτίζει ένα περιβάλλον που θα δημιουργεί θέσεις εργασίας, που δεν θα έρχονται κάποιοι για λίγα χρόνια για να παίρνουν λεφτά και να φεύγουν.

Πρόσθεσε ότι όλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και όλοι αναγνωρίζουν ότι σέβεται το δημόσιο χρήμα σε αντίθεση με τις σπατάλες του παρελθόντος που οδήγησαν στην κρίση.

SHARE: