Βίτσας: Καμμένος και Μουζάλας έχουν δώσει την ψυχή τους για το προσφυγικό

Βίτσας: Καμμένος και Μουζάλας έχουν δώσει την ψυχή τους για το προσφυγικό
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η τελετή παράδοσης β παραλαβής, από τον απερχόμενο Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Κώστα Ήσυχο στον νέο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα, παρουσία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα, του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Γιάννη Ταφύλλη, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου και των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, Στρατού Αντιστράτηγου Βασίλειου Τελλίδη, Ναυτικού Αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη και Αεροπορίας Αντιπτεράρχου Χρήστου Βαΐτση. (EUROKINISSI/ΥΕΘΑ) Ευρωκίνηση

Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού, ο κ. Βίτσας υπογράμμισε ότι: "Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους πρόσφυγες να φύγουν από την Ειδομένη, όπου επικρατούν άθλιες συνθήκες"

“Ο Πάνος Καμμένος και ο Γιάννης Μουζάλας έχουν δώσει την ψυχή τους για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος και έχουν καταφέρει πολλά, έχοντας διεθνοποιήσει το θέμα” επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας το πρωί στο MEGA.

“‘Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ώστε να διαχειριστούμε το θέμα που αφορά όλη την Ευρώπη αλλά δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα. Και η συνδρομή του Πάνου Καμμένου και του Γιάννη Μουζάλα στο κυβερνητικό έργο είναι απαραίτητη στην παρούσα φάση”, υποστήριξε ο κ. Βίτσας.

Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού, υπογράμμισε ότι: “Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους πρόσφυγες να φύγουν από την Ειδομένη, όπου επικρατούν άθλιες συνθήκες”, υπογράμμισε, αναφερόμενος στη διαχείριση του προσφυγικός ενώ μίλησε για εγκληματίες που εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες, οι οποίοι, όπως τόνισε, θα εντοπισθούν.

Επισήμανε, πάντως, ότι οι 4.000 πρόσφυγες στον Πειραιά θα μπορούσαν να στεγαστούν σε κέντρα φιλοξενίας ακόμα και σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα