Βορίδης: Η επόμενη Βουλή θα ελέγξει τον ΣΥΡΙΖΑ για τον χειρισμό της Novartis

Βορίδης: Η επόμενη Βουλή θα ελέγξει τον ΣΥΡΙΖΑ για τον χειρισμό της Novartis
Μ. Βορίδης eurokinissi

Υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις αλλά ούτε και παράνομες πράξεις των 10 πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο της Novartis. «Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» προειδοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προειδοποίηση προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η επόμενη Βουλή θα ελέγξει το πώς χειρίστηκε η συμπολίτευση την υπόθεση Novartis απεύθυνε ο Μάκης Βορίδης της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για την τέλεση παράνομων πράξεων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς και τους οκτώ πρώην υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

«Πίσω η αχλάδα την ουρά. Προσέξτε. Ελέγχεστε !» τόνισε απειλητικά ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους κατηγόρησε ότι «συνέπραξαν» σε μεθόδευση για την υπόθεση της Novartis. «Έχετε μείνει εκτεθειμένοι. Η υπόθεση θα ελεγχθεί από την επόμενη Βουλή» συμπλήρωσε στο ίδιο πνεύμα και κατήγγειλε ότι «από την πρώτη στιγμή υιοθετήθηκε μια άθλια και σκανδαλώδης μεθόδευση».

Ο κ. Βορίδης ισχυρίστηκε παράλληλα ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή των 10 πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο της Novartis και υποστήριξε ότι η ίδια η Προανακριτική αποφαίνεται ότι «δεν έχουμε πράξεις, ούτε ενδείξεις». Επιτέθηκε, μάλιστα, στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis «το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών». «Τα μόνα στοιχεία είναι τρεις ψευδομάρτυρες με τις κουκούλες» συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ. :28 Θα πρέπει να συνοδεύεται από στοιχεία ασφαλείας η απλή αναλογική το οποίο θα διασφαλίζει την κυβερνησιμότητα στη χώρα και να αποτρέπει τον κάθε παλαβό να μπαίνει στη βουλή. Δεν πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει το μπόνους των 50 εδρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα