Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: “Η κυβέρνηση στήνει μια ακόμα φιέστα στο Ελληνικό”

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: “Η κυβέρνηση στήνει μια ακόμα φιέστα στο Ελληνικό”
Το σχέδιο της επένδυσης του Ελληνικού INTIME

Σφοδρά πυρά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την φιέστα-παρωδία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, στο Ελληνικό.

«Τέσσερα χρόνια τώρα στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού δεν γίνεται τίποτα άλλο παρά κυβερνητικές φιέστες. Τέσσερα χρόνια τώρα η επένδυση, όχι μόνο έμεινε στάσιμη, αλλά έκανε και βήματα προς τα πίσω», καταγγέλλουν με κοινή δήλωσή τους οι Ν. Παππάς, Θ. Φωτίου, Γ. Μουζάλας, Γ. Μπαλάφας, Ρ. Χρηστίδου, με αφορμή την πρόσκληση ξενάγησης στο Ελληνικό από τον κ. Γεωργιάδη.

«Παρά τις μεγαλόστομες προεκλογικές υποσχέσεις της Ν.Δ. για «ξεμπλοκάρισμα» της επένδυσης δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές του 2019 και «μπουλντόζες άμεσα», τίποτα δεν κατασκευάστηκε, τίποτα δεν παραδόθηκε. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναλώθηκε σε εκδηλώσεις δημοσιότητας, κενές περιεχομένου, και τώρα, στο παρά πέντε των εκλογών, μας καλεί για να δούμε την «πρόοδο των εργασιών».

Τα «επιτεύγματα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη

«Ποια πρόοδο και ποιες εργασίες, αλήθεια; Τα «επιτεύγματα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι τα εξής:

  • Παρέβλεψε, προς όφελος του επενδυτή, την εμπροσθοβαρή υποχρέωση του δεύτερου για δημιουργία δημόσιου πάρκου και χώρων άθλησης.
  • Εκδίωξε από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά τόσο τους αθλητές – πρωταθλητές όσο και τους αθλούμενους.
  • Άφησε τον νότιο τομέα της Αθήνας χωρίς πόλο αθλητισμού και αναψυχής, κάτι που διέθετε για πάνω από 60 χρόνια.
  • Παρακολουθεί αμέτοχη την, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποχώρηση ή προετοιμασία εξόδου βασικών κρίκων – συντελεστών της επένδυσης από το έργο.
  • Συνέβαλε στην κατάρρευση της βιωσιμότητας, του χρονοδιαγράμματος και των όρων κοινωνικής ανταποδοτικότητας της επένδυσης.

Η πρόσκληση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη να παραστούμε σε ξενάγηση στα έργα εντός του Ελληνικού προκαλεί την κοινή λογική. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στήνει μια ακόμα φιέστα – παρωδία, στην οποία δεν συμμετέχουμε» καταλήγουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα