Βουλή: Αντιδράσεις κατά Φωκά για το σύνθημα ‘να καεί η Βουλή’

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς
Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς EUROKINISSI

Η υβριστική συμπεριφορά του θα εξεταστεί από τη Διάσκεψη της Βουλής. Έντονες επικρίσεις από βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ που ζητά να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Τη Διάσκεψη των Προέδρων θα απασχολήσει η συμπεριφορά του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά ο οποίος αναπαρήγατε το σύνθημα "να καεί, να καεί η … η Βουλή" σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων επιχείρησε να ανασκευάσει σήμερα το γεγονός. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι "δεν το εννοεί", όμως η αναφορά αυτή προφανώς και δεν ικανοποίει τη Βουλή η οποία θα εξετάσει τη συμπεριφορά του στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής που πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

Μάλιστα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιώργος Καρράς απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων. Κάλεσε δε τον κ. Βούτση να κινήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται στο Κώδικα Δεοντολογίας της Βουλής, ουσιαστικά δηλαδή να παραπεμφθεί ο κ. Φωκάς για εξηγήσεις στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βουλή: Αντιδράσεις κατά Φωκά για το σύνθημα ‘να καεί η Βουλή’

Απρέπεια Φωκά: Φώναξε σύνθημα ενάντια στη Βουλή

ADVERTISING

SHARE: