Βουλή: Παρέμβαση για το πλαστό έγγραφο με δήθεν υπογραφή Τσίπρα για τις γυναικοκτονίες

Βουλή: Παρέμβαση για το πλαστό έγγραφο με δήθεν υπογραφή Τσίπρα για τις γυναικοκτονίες
Ολομέλεια της Βουλής eurokinissi

Την παρέμβαση της Βουλής προκάλεσε πλαστό έγγραφο, με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τον τρόπο που πρέπει να παρουσιάζονται οι γυναικοκτονίες. Προσφεύγει στη δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την αντίδραση του Γραφείου Τύπου της Βουλής προκάλεσε πλαστό έγγραφο που κάνει το γύρω του διαδικτύου, δήθεν υπογεγραμμένο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα, με αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης στο Κοινοβούλιο.

Στο εν λόγω έγγραφο αποτυπώνονται “οδηγίες” προς τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τον τρόπο που πρέπει να προβάλλονται οι γυναικοκτονίες.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της Βουλής, ξεκαθαρίζει ότι “ουδέποτε υπεβλήθη” τέτοιο έγγραφο και ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου “είναι ανύπαρκτος”.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Βουλής:

“Έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητος πριν λίγο και φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή, καθώς και ότι ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος”.

Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσφεύγει στη δικαιοσύνη για το εν λόγω πλαστό έγγραφο, με την αναπληρώτια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τάνια Καραγιάννη, να ανακοινώνει ότι το κόμμα προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

“Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν”, αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Καραγιάννη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα