Βούλτεψη απαντά σε Τσίπρα για Ρωμανό

Βούλτεψη απαντά σε Τσίπρα για Ρωμανό
Τρίτη ημέρα της συζήτησης στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Ευρωκίνηση

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι καλύπτει και εκμεταλλεύεται το νεαρό κατάδικο για να ανάψει το φυτίλι και πως βρίσκεται πίσω από κάθε σχέδιο αποσταθεροποίησης.

Πίσω από κάθε σχέδιο αποσταθεροποίησης βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη απαντώντας εκ μέρους της κυβέρνησης στη δηλωση του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού και κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι καλυπτει και εκμεταλλεύεται το νεαρό κατάδικο για ένοπλη ληστεία και υπόδικο για τρομοκρατία προκειμένου να δυναμιτίσει το κλίμα.

“Με τη σημερινή δήλωσή του ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις του. Στήνει σκηνικό έντασης και με τον πιο αδίστακτο τρόπο καλύπτει και εκμεταλλεύεται την περίπτωση του νεαρού κατάδικου για ένοπλη ληστεία και υπόδικου για τρομοκρατία, για να δυναμιτίσει το κλίμα”, είπε η κ.Βούλτεψη.

“Την ώρα που η υπόθεση βαίνει προς εκτόνωση, την ώρα που κατατίθεται η τροπολογία που διευθετεί το θέμα, την ώρα που όλα τα κόμματα, πλην ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις διαβουλεύσεις με τον υπουργό Δικαιοσύνης, συμφωνούν ή κατανοούν ότι αυτή είναι η πιο λογική λύση, o κ. Τσίπρας σπεύδει να ανάψει πάλι το φυτίλι. Είναι φανερό ότι ο ίδιος βρίσκεται πίσω από κάθε σχέδιο αποσταθεροποίησης”, πρόσθεσε και κατέληξε:

“Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του ονειρεύονται αφοπλισμό της αστυνομίας και ένοπλες δυνάμεις … «νέου τύπου».”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα