Βούλτεψη: Η κυβέρνηση συνεχίζει τον εμφύλιο

Τρίτη ημέρα της συζήτησης στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Τρίτη ημέρα της συζήτησης στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, έκανε λόγο για «βαθύ κύμα λάσπης» με αφορμή τη Novartis, που όμως, όπως υποστήριξε, έχει να κάνει με το σκοπιανό

"Mιλούν τα παιδιά όλων αυτών που έσυραν την πατρίδα στον εμφύλιο και σκορπούν αυτό το μίσος, τα παιδιά του Ζαχαριάδη, αυτοί τρέφουν μίσος. Μια γλώσσα του μίσους και την εκδίκησης για να καλύψουν τι; Για να καλύψoυν προφανώς αυτά που συμβαίνουν πραγματικά στη χώρα” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

Πρόσθεσε ότι “η χώρα κινδυνεύει να ταφεί σε ένα βαθύ κύμα λάσπης, μίσους και προπαγάνδας. Μου κάνει εντύπωση πού βρέθηκε τόσο μίσος. Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι για να λήξει ένας εμφύλιος πόλεμος πραγματικά πρέπει να περάσουν 100 χρόνια. Και βλέπω ότι έχουν βγει αυτή τη στιγμή και βρίζουν τον Θεοδωράκη, γιατί μην έχετε αμφιβολία ότι όλα έχουν να κάνουν με το σκοπιανό”.

Στη συνεχεία, η Σ. Βούλτεψη σχολίασε τη διαγραφή του Ευ. Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία αναφέροντας ότι “η διαγραφή σχετίζεται ακριβώς με το ότι λαμβάνεται υπόψη από αυτόν που γράφει στα σχόλια ότι είναι ένοχοι. Εμάς μας ενδιαφέρει να προστατέψουμε αθώους και με προστατευόμενους μάρτυρες που δεν δίνουν στοιχεία, όπως έχουμε δει στη δικογραφία. (...) Η κυβέρνηση έπρεπε να πληροφορηθεί τα της δικογραφίας μετά τη μεταφορά της στη Βουλή αμελλητί”.

Τέλος, απαντώντας στο αν μπορεί κανείς να προεξοφλήσει ότι τα κατηγορούμενα πρόσωπα για την υπόθεση Novartis είναι αθώα, είπε ότι “βάζω το χέρι μου τη φωτιά μόνο για τον εαυτό μου, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν (...) μια βιασύνη η οποία αποβαίνει εις βάρος της αλήθειας”.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εμφύλιος στη ΝΔ μετά τη διαγραφή Αντώναρου για το χατίρι του Άδωνι

Novartis: Αίτημα δικαστικής συνδρομής στην Ελβετία από Ελλάδα και ΗΠΑ

Η προανακριτική στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

ADVERTISING

SHARE: