Βρήκαν νέο πεδίο αντιπαράθεσης ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

default image

Η δολοφονία του Πακιστανού την Πέμπτη τα ξημερώματα από δύο Έλληνες, ο ένας πυροσβέστης, πρόσθεσε νέο επεισόδιο στη διαμάχη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Για ωμή ρατσιστική βία κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και για επικοινωνιακό σόου από τον κ. Δένδια. Για καπηλεία μιας ανθρώπινης ζωής κατηγορεί – απαντώντας – το ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. 

Για καπηλεία της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής με σκοπό τη μικροκομματική εκμετάλλευση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αναφερόμενο στην ανακοίνωση του κόμματος της Αριστρεάς για την άγρια δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού μετανάστη στα Πετράλωνα.

“Η διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ για μικροκομματική εκμετάλλευση ξεπερνά πλέον κάθε όριο. Φθάνει στην καπηλεία της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής. Παριστάνει πως αγνοεί ότι η Ελληνική Αστυνομία ήταν αυτή που συνέλαβε τους δράστες του απεχθούς εγκλήματος, ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση.

Για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη η συνταγματική υποχρέωση είναι μία: νομιμότητα παντού. Είναι θλιβερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιλαμβάνεται τις ενδεχόμενες συνέπειες των μικροκομματικών ελιγμών του για τον τόπο και την κοινωνία”, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προβεί στην εξής ανακοίνωση:

“Η άγρια ρατσιστική δολοφονία μετανάστη από ακροδεξιούς εγκληματίες, ξαναέφερε με τραγικό τρόπο στη δημοσιότητα το ζήτημα της ωμής ρατσιστικής βίας”.

“Την ώρα που η αστυνομία του κ. Δένδια, χρησιμοποιείται ως πρωταγωνιστής των κυβερνητικών επικοινωνιακών “σόου”, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα προβλήματά τους και τον εκφοβισμό τους, φασιστικές συμμορίες εγκληματιών “περιπολούν” ανενόχλητες στους δρόμους της Αθήνας δολοφονώντας ανυπεράσπιστους ανθρώπους.

Τυχόν απόπειρα συγκάλυψης του χαρακτήρα της αποκρουστικής πράξης, με κατασκευασμένα επιχειρήματα όπως “διαπληκτισμός”, θα βαρύνει όχι μόνο πολιτικά αλλά και ποινικά όσους την επιχειρήσουν”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα