Γιάννης Βρούτσης για 120 δόσεις: Οξυγόνο η ρύθμιση - Θα την βελτιώσουμε

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης
Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης EUROKINISSI

Την απόλυτη στήριξη στην ρύθμιση των 120 δόσεων εξέφρασε μιλώντας, στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, o Γιάννης Βρούτσης. Όπως είπε ο κόσμος πρέπει να μπει στη ρύθμιση και να είναι συνεπής στις πληρωμές του.

Για παρερμηνεία των δηλώσεών του έκανε λόγο στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Σκληρό Ροκ" με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης αναφορικά με όσα είπε την Τρίτη περί "υπονόμευσης της οικονομίας" από τη ρύθμιση των 120 δόσεων.

 Όπως ανέφερε, η ΝΔ όχι μόνο την ψήφισε αλλά επέκρινε την κυβέρνηση γιατί δεν την έφερε στη Βουλή ένα χρόνο νωρίτερα.

Επιδίωξη είναι να βρούμε τα αίτια για την εφαρμογή αυτής της ρύθμισης, σκοπός είναι να μην υπάρχει ανάγκη για ρυθμίσεις σε μια υγιή οικονομία, πρόσθεσε ο κ. Βρουτσης.

 Χαρακτήρισε οξυγόνο τη ρύθμιση και συμπλήρωσε ότι επί κυβέρνησης ΝΔ όχι μόνο θα παραμείνει αλλά θα αναζητηθούν τα αδύνατα σημεία της για να γίνει ακόμα καλύτερη. "Ο κόσμος πρέπει να μπει στη ρύθμιση και να είναι συνεπής" πρόσθεσε και κάλεσε τον κόσμο να μην ανησυχεί.

Για την 13η σύνταξη είπε ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί τον όρο 13η σύνταξη. Πρέπει "να κυριολεκτούμε" επεσήμανε λέγοντας ότι "η ΝΔ θα καταργήσει το έκτρωμα του νόμου Κατρούγκαλου", ενώ για τις ιδιωτικές εταιρείες κατέληξε λέγοντας: "Οι ιδιωτικές εταιρείες υπάρχουν ήδη και πρέπει να δοθούν κίνητρα". 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση Αχτσιόγλου σε Βρούτση για τις 120 δόσεις

Παπανάτσιου: Διγλωσσία της ΝΔ για τις 120 δόσεις

SHARE:

24Media Network