Ξανθός – Αυγέρη: Μήνυση στον Αρειο Πάγο μετά από καταγγελίες για κακοδιοίκηση στο ΙΦΕΤ

Ξανθός – Αυγέρη: Μήνυση στον Αρειο Πάγο μετά από καταγγελίες για κακοδιοίκηση στο ΙΦΕΤ
Ανδρεας Ξανθός και Δώρα Αυγέρη στον Άρειο Πάγο Eurokinissi

Να διερευνηθούν καταγγελίες περι διασπάθισης δημοσίου χρήματος, παράνομων εξαγωγών φαρμάκων και άλλων αδικημάτων στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας ζητούν με μηνυτήρια αναφορά τους οι βουλευτές Ανδρέας Ξανθός και Δώρα Αυγέρη.

Οι αρμόδιοι τομεάρχες Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός και Δώρα Αυγέρη επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα και τον ενημέρωσαν για θέματα του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ).

Παράλληλα, κατέθεσαν και μηνυτήρια αναφορά στην αρμόδια γραμματεία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, προκειμένου, όπως αναφέρουν, να διερευνηθούν τυχόν αξιόποινες πράξεις που διαπράχθηκαν από τη διοίκηση του ΙΦΕΤ.

 Όπως υποστηρίζουν οι εν λόγω τομεάρχες Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή καταγγελίες για φαινόμενα κακοδιοίκησης, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, παράνομων εξαγωγών φαρμάκων, απευθείας αναθέσεων χωρίς τήρηση των προβλεπόμενων νόμιμων διαγωνιστικών διαδικασιών, υπερτιμολογήσεις κι άλλες μη σύννομες δραστηριότητες του ΙΦΕΤ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα