Ξανθός: Χυδαίος αντιπερισπασμός η δήθεν παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από τον Τσίπρα

Ξανθός: Χυδαίος αντιπερισπασμός η δήθεν παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από τον Τσίπρα
Ανδρέας Ξανθός INTIME NEWS

"Αντιπερισπασμό" χαρακτήρισε την επίθεση του Θάνου Πλεύρη στον Αλέξη Τσίπρα ότι "έσπασε" την καραντίνα, ο Ανδρέας Ξανθός. Η ανάρτησή του στο Twitter.

Την επίθεση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με την παρουσία του στην 48ή Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, μετά τη νόσησή του απο κορονοϊό, σχολίασε ο Ανδρέας Ξανθός.

Ο βουλευτής Ρεθύμνου και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, έγραψε στο Twitter τα παρακάτω, κάνοντας ευθεία αναφορά στον κ. Πλεύρη:

“Πλεύρης σήμερα στην ΕΡΤ: «Απολύτως λογική η άρνηση εμβολιασμού εν αναμονή των νέων εμβολίων το φθινόπωρο»! Το ίδιο «λογική» ήταν η πρόωρη λήξη της πανδημίας και η κατάργηση της υποχρέωσης για μάσκα στους κλειστούς χώρους!

Για τα 20.000 κρούσματα και τους 40 νεκρούς κάθε μέρα, που προσπαθούν να «κρύψουν» με την εβδομαδιαία αναφορά του ΕΟΔΥ, υπάρχουν εγκληματικές πολιτικές ευθύνες. Είναι χυδαίος και πολιτικάντικος αντιπερισπασμός η δήθεν παραβίαση του πρωτοκόλλου από τον Αλ. Τσίπρα”.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Ξανθού:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα