Ξεκάθαρη υποκλοπή των ΑΦΜ των πολιτών λέει η Ν.Δ. Επανεξετάζει τη στάση της στη Βουλή

Ξεκάθαρη υποκλοπή των ΑΦΜ των πολιτών λέει η Ν.Δ. Επανεξετάζει τη στάση της στη Βουλή

Συνεργάτες του Μεϊμαράκη μετά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ προανήγγειλαν σκλήρυνση της γραμμής της Ν.Δ, κορυφώνοντας τις πιέσεις προς την κυβέρνηση

Για ξεκάθαρη υποκλοπή των ΑΦΜ των πολιτών έκαναν λόγο συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαρακη μετά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ, στην οποία συμμετείχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το plan B του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφακη.

Προσέθεταν μάλιστα ότι καθώς πρόκειται για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων, τίθεται το ερώτημα γιατι δεν έχει παρέμβει ακόμη η Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η νομική ομάδα της ΝΔ θα εξετάσει τα στοιχεία των δικογραφιών που θα διαβαστούν αύριο στη Βουλή. Το πιο ενδιαφέρον όμως για τις πολιτικές εξελίξεις είναι πως η Ν.Δ προαναγγέλλει πλέον ότι θα επανεξετάσει τη στάση της σε σχεση με τις ψηφοφορίες των νομοσχεδίων στη Βουλή, καθως όπως έλεγαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του κ.Μεϊμαράκη “τίποτε δεν ειναι ίδιο με την Παρασκευη”.

Οι ίδιες πηγές υποστήριζαν επίσης ότι ο κ. Τσιπρας, γνώριζε για τα όσα αναφέρει ο κ. Βαρουφακης, γιατι καταρχήν, οπως έλεγαν, ηταν δική του επιλογή, προσθέτοντας οτι δεν γνώριζε μόνο ο πρωθυπουργός, αλλα και σύμφωνα και με τα λεγόμενά του και ο Πάνος Καμμένος. “Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να τηρεί σιγή ιχθύος, και θα πρέπει όχι μόνο να δώσει εξηγήσεις για όλα αυτά, αλλά φέρει και πειστικές απαντήσεις για τους λόγους που αποφάσισε να διώξει τον κ. Βαρουφάκη”

Κατά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ ο κ.Μεϊμαράκης έκανε λόγο για σύσφιγξη των σχέσεων της νεολαίας και του κόμματος και προανήγγειλε ότι προτάσεις της ΟΝΝΕΔ θα γίνονται αποδεκτές από το κόμμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα