Ξεκινά 2η καμπάνια για τον κορονοϊό σε δύο φάσεις: Πρώτα ενημέρωση – Μετά συναίσθημα

Ξεκινά 2η καμπάνια για τον κορονοϊό σε δύο φάσεις: Πρώτα ενημέρωση – Μετά συναίσθημα

Πρώτα τα δωρεάν τηλεοπτικά ενημερωτικά σποτ και στη συνέχεια και πληρωμένα, με συνολικό κόστος 2 εκ ευρώ και κριτήριο διανομής την τηλεθέαση.

Νέα καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό, αυτή τη φορά μόνο με τηλεοπτικά σποτ, ξεκινά άμεσα.

Ήδη βρίσκεται στο ΕΣΡ και αναμένεται άμεσα η ΚΥΑ για να ξεκινήσει σε πρώτη φάση η προβολή δωρεάν τηλεοπτικών μηνυμάτων, αξιοποιώντας τη σχετική νομοθεσία για τα δωρεάν κοινωνικού χαρακτήρα μηνύματα. Τα μηνύματα αυτά θα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα.

Στο κυβερνητικό επιτελείο ωστόσο θεωρούν πως τα δωρεάν σποτ δεν αρκούν καθώς η διάχυση είναι σχετικά μικρή και εκτιμούν ότι για να είναι αποτελεσματική η καμπάνια όπως η περίφημη εκστρατεία με το Σπύρο Παπαδόπουλο που μας καλούσε την άνοιξη να πλύνουμε τα χέρια μας πολύ σχολαστικά, πρέπει ο πολίτης να βομβαρδιστεί με το μήνυμα, ώστε να του εντυπωθεί.

Για αυτο και σε δεύτερη φάση θα ξεκινήσει και προβολή επί πληρωμή διαφημιστικών τηλεοπτικών σποτ. Η καμπάνια αυτή θα έχει, όπως είχε εξαγγείλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ύψος δύο εκ ευρώ. Κριτήριο για την κατανομή θα είναι αποκλειστικά η τηλεθέαση ώστε να αποφευχθούν γκρίνιες.

Η δεύτερη φάση των μηνυμάτων που θα ξεκινήσει όταν στα μέσα Νοεμβρίου πέσει και άλλο η θερμοκρασία και η κατάσταση γίνει πιο επικίνδυνη, θα έχει πιο συναισθηματικό χαρακτήρα. Αφού πρώτα θα έχουν ενημερωθεί οι πολίτες για τα στοιχεία και τα δεδομένα, τα επομενα σποτ θα απευθυνθούν στην καρδιά με μηνύματα για την προστασία των αγαπημένων μας προσώπων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version