Ξορκίζει η ΝΔ τις κατηγορίες περί αποστασίας

Ξορκίζει η ΝΔ τις κατηγορίες περί αποστασίας
Τα γραφεία της ΝΔ Eurokinissi

Στην αξιωματική αντιπολίτευση δήλωναν αιφνιδιασμένοι από την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη και υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό μπροστά στην κατάρρευση

Ξορκίζουν στη ΝΔ τις καταγγελίες του μεγάρου Μαξίμου για σχέδιο αποστασίας της κυβέρνησης από συγκεκριμένους επιχειρηματίες και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα στο Μοσχάτο απέφυγαν να προβούν σε οποιοδήποτε σχόλιο όταν ανακοινώθηκε η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ και απάντησαν με επίσημη αλλά λιτή ανακοίνωση μόνο όταν το πρωθυπουργικό γραφείο έκανε διαρροές για οργανωμένο σχέδιο αποστασίας δείχνοντας προς την πλευρά του προέδρου της ΝΔ.

«Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» ήταν το λακωνικό σχόλιο του Μοσχάτου.

Επιπλέον στη ΝΔ τα στελέχη της σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις δήλωναν και οι ίδιοι αιφνιδιασμένοι από την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη, καθώς όπως έλεγαν ο πρώην πια βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν είχε δώσει κανένα δείγμα διαφοροποίησης μέχρι χθες.

Στη ΝΔ επιχειρούν να απαξιώσουν ως ανάξιες λόγου τις καταγγελίες του Μαξίμου αλλά ταυτόχρονα και να αποφύγουν να δώσουν τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να δώσει υπόσταση στις καταγγελίες της. Γαλάζια στελέχη αρκούνται να σημειώσουν ότι «η κυβέρνηση δεν ελέγχει τους βουλευτές της και κατασκευάζει εχθρούς για να διασωθεί».

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης χτες ενώ κυριαρχούσε στην επικαιρότητα το θέμα Λαζαρίδη με τα σενάρια για την σταθερότητα της κυβέρνησης να δίνουν και να παίρνουν, επέλεξε να ανεβάσει στα sosial media βίντεο για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τη δέσμευσή του για μείωση των φόρων, ενώ κανονικά μετέβη στο Βερολίνο όπου σήμερα θα έχει σειρά επαφών με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης με κυριότερη απ’ όλες αυτή με τον υπουργό Οικονομικών Όλαφ Σόλτς.

Ωστόσο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε στον Νίκο Κοτζιά και τα όσα ανέφερε ο υπουργός εξωτερικών στο twitter για «οργανωμένο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας σε εξέλιξη με τα λεφτά ολιγαρχών και τρίτων παραγόντων. Κάποιοι έχουν σε τέτοια σχέδια μεγάλη παράδοση» λέγοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι «αυτός είναι ο «σοβαρός» «κεντρώος» Υπουργός που έφερε την συμφωνία διότι θέλει το καλό μας και δεν θέλει να διχάσει τον ελληνικό λαό κλπ..».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα