Ξυδάκης: Έχουμε αφήσει πίσω μας τα χειρότερα

Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στην Ολομέλεια της Βουλής για την οικονομία έπειτα από αίτημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκη , την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στην Ολομέλεια της Βουλής για την οικονομία έπειτα από αίτημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκη , την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή "Ταχείας Κυκλοφορίας" με τον Σπύρο Σεραφείμ μίλησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

"Έχουμε αφήσει πίσω μας τα χειρότερα" εκτίμησε μιλώντας στο rαδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή "Ταχείας Κυκλοφορίας" με τον Σπύρο Σεραφείμ  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης. Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι βελτιώνονται δείκτες της οικονομίας όπως η ανεργία, ωστόσο υπάρχουν ακόμη προβλήματα αναφέροντας ενδεικτικά τη μερική απασχόληση, τη συμπίεση μισθών, η οποία δεν συνοδεύεται από συμπίεση τιμών στην κατανάλωση και τη συμπίεση των ελευθέρων επαγγελματιών από φόρους και εισφορές.

Στοίχημα, σύμφωνα με τον κ. Ξυδάκη, αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μαζί με τη συνεχιζόμενη μάχη κατά της διαπλοκής, την οποία χαρακτήρισε κορυφαίο πολιτικό θέμα.

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η οικονομική κρίση πλήγωσε τη δημοκρατία με το σκεπτικό ότι έχει ραγίσει η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: