ΥΕΘΑ σε Μητσοτάκη: Ό,τι και αν κάνουν θα αποδειχθεί η αλήθεια

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ στην επίσημη κήρυξη του 2018 ως «Έτος Μέριμνας Προσωπικού». ΔΕΥΤΕΡΑ 22/1/2018. (EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΥΕΘΑ)
Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ στην επίσημη κήρυξη του 2018 ως «Έτος Μέριμνας Προσωπικού». ΔΕΥΤΕΡΑ 22/1/2018. (EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΥΕΘΑ) EUROKINISSI

Η απάντηση του ΥΕΘΑ στην επιστολή του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη σχετικά με την πώληση παλαιού αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία

«Τα στοιχεία που δόθηκαν στη Δικαιοσύνη θα οδηγήσουν ότι την πώληση μη αναγκαίου επιχειρησιακά παλαιού αμυντικού υλικού παρακώλυσαν άνθρωποι που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία και εξετάζεται αν έπαιρναν εντολές από τη Νέα Δημοκρατία», απάντησε το το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με ανακοίνωσή του, στην επιστολή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, η οποία δεν υλοποιήθηκε τελικά.

«Ό,τι και αν κάνουν θα αποδειχθεί η αλήθεια και θα οδηγηθούν πολίτες, διπλωμάτες, πολιτικοί και άλλοι στη Δικαιοσύνη για την απώλεια 66 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ούτε καν είχαν φανταστεί νομοθετική ρύθμιση για πώληση παλαιού υλικού», προστίθεται στην ανακοίνωση, με την οποία το υπουργείο δηλώνει ότι «βεβαίως η υπόθεση θα έρθει στο Κοινοβούλιο από τη Δικαιοσύνη, για να αποδοθούν ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα που ευθέως εμπλέκονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επιστολή Μητσοτάκη σε Βούτση για Καμμένο

ADVERTISING

SHARE: