Υπόθεση Χαϊκάλη: Δεν είδε εμπλοκή κυβερνητικού ή τραπεζικού παράγοντα ο εισαγγελέας

Υπόθεση Χαϊκάλη: Δεν είδε εμπλοκή κυβερνητικού ή τραπεζικού παράγοντα ο εισαγγελέας
Independent Greeks MP Pavlos Hailkalis testified to the Prosecutor of Appeals who is handling the MP`s case of attempted bribery. Athens, on Dec. 21, 2014 / . , 21 , 2014 Sooc

Τον ισχυρισμό Αποστολόπουλου ότι ήθελε να προβοκάρει τον Π. Χαϊκάλη φαίνεται πως δέχεται ο εισαγγελέας Εφετών στο πόρισμά του. Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση

Χωρίς πολιτικά κίνητρα αλλά για να “προβοκάρει” το βουλευτή των ΑΝΕΛ  Π. Χαϊκάλη γίνονταν οι συναντήσεις με τον Γ. Αποστολόπουλο, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα με το οποίο αρχειοθετήθηκε χθες η υπόθεση.

Ο Παν. Παναγιωτόπουλος στην έκθεσή του αποκλείει με κάθετο τρόπο τυχόν εμπλοκή τραπεζικού, επιχειρηματικού ή κυβερνητικού παράγοντα ως εντολέα του Γ.Αποστολόπουλου στην υπόθεση  των καταγγελιών περί απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη.

Μάλιστα, ο εισαγγελικός λειτουργός απαντά στον ισχυρισμό Χαϊκάλη περί εμπλοκής του τραπεζικού χώρου λέγοντας: “Εξάλλου από τα στοιχεία της δικογραφίας ουδόλως προέκυψε ότι όπισθεν του Γ.Αποστολόπουλου «κρύπτεται» ή υπάρχει οποιοδήποτε τραπεζικό ή επιχειρηματικό στέλεχος , πολιτικό κόμμα, η Κυβέρνηση ή οποιοσδήποτε κυβερνητικός παράγων. Αντιθέτως, πιθανολογείται, ότι η δράση του Γ. Αποστολόπουλου δεν είχε πολιτικές προεκτάσεις ή πολιτικά κίνητρα , πιθανολογουμένου ακόμα ως αληθούς αυτού που αναφέρεται στην χωρίς όρκο εξέταση του τελευταίου ότι «προβόκαρε- προκαλούσε τον Π. Χαικάλη προκειμένου να διακριβώσει τα αληθινά κίνητρα για την ενασχόλησή του με την πολιτική   και το κίνημα των ΑΝΕΛ καθώς και να διακριβώσει και το «ηθικό- πολιτικό χάλι» του, δηλ. ως που θα μπορούσε να φτάσει ένας ενεργός πολιτικός σε κρίσιμες πολιτικές συγκυρίες για την Πατρίδα βάζοντας πάνω απ΄όλα ιδιοετελή συμφέροντα»”.

Διαβάστε ολόκληρο το πόρισμα του εισαγγελέα

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα