Ζαχαράκη: Γιατί ο Τσίπρας αδειάζει τον Κοτζιά για την υπόθεση με τις βίζες;

Ζαχαράκη: Γιατί ο Τσίπρας αδειάζει τον Κοτζιά για την υπόθεση με τις βίζες;
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη Eurokinissi

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ επικαλέστηκε τις νέες δηλώσεις Καμμένου και Κοτζιά, καλώντας τον πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις και εντολή να αρθεί η ασυλία όλων των εμπλεκόμενων

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις του πρώην κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου κατά του πρώην υπουργου Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις, υιοθετώντας ουσιαστικά τις κατηγορίες του προέδρου των ΑΝΕΛ.

“O κ. Καμμένος επανέλαβε σήμερα ότι ο κ. Κοτζιάς εμπλέκεται σε ένα οικονομικό σκάνδαλο ζητώντας μάλιστα να ανοίξουν οι λογαριασμοί του και των οικείων του. Ο κ. Κοτζιάς από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας δεν τον καλύπτει”, ανέφερε η κ.Ζαχαράκη και πρόσθεσε: “Οι αλληλοκαταγγελίες αυτές δεν αφορούν βέβαια μόνον τους πρώην κυβερνητικούς εταίρους, αλλά όλους τους πολίτες. Γι’ αυτό και ρωτάμε ευθέως τον πρωθυπουργό: Τι ακριβώς γνωρίζει για την υπόθεση με τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών και αδειάζει τον κ. Κοτζιά; Και κυρίως: Θα δώσει εντολή να αρθεί η ασυλία όλων των εμπλεκομένων για να μάθουμε επιτέλους τι συνέβη;”

Ο κ.Καμμένος επανήλθε νωρίτερα σήμερα στις καταγγελίες κατά του κ. Κοτζιά, δηλώνοντας ότι θα επιμείνει στις καταγγελίες του και αν δεν αρθεί η ασυλία και των δυο τους από τη Βουλή θα ζητήσει να παραιτηθούν και οι δυο από βουλευτές για να πάνε στα δικαστήρια.

«Ο Κοτζιάς συντόνιζε τους παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών για το διαγωνισμό για τις θεωρήσεις» υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Υποστήριξε επίσης ότι, «ο κ. Κοτζιάς γι’ αυτό ξηλώθηκε… Εγώ αυτή την υπόθεση ανέφερα στο υπουργικό συμβούλιο». Άφησε δε υπαινιγμούς και για εμπλοκή συγγενικών προσώπων του τέως υπουργού Εξωτερικών στην υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version