Ζαχαριάδης: Καμία παρεξήγηση σχετικά με τη σύγκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ζαχαριάδης: Καμία παρεξήγηση σχετικά με τη σύγκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΡΙΤΗ 5/6/2018. (Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7. "Θα ήθελα ο Μητσοτάκης να είναι πιο κοντά στη θέση Μπακογιάννη και Καραμανλή και όχι στη θέση Καρατζαφέρη και Γεωργιάδη" είπε και τόνισε, ότι δεν είναι ακροδεξιοί όσοι συμμετέχουν στα συλλαλητήρια, αλλά υπάρχουν και ακραίες φωνές.

Καμία παρεξήγηση δεν έχει προκύψει σχετικά με τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ” ανέφερε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε για το ενδεχόμενο συνεδρίασης των βουλευτών για το πολυνομοσχέδιο.

“Αυτό που είπα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είναι αυτό που ομόφωνα αποφασίσαμε στο προεδρείο: οτι πρώτα να κατατεθεί και μετά να δούμε, αν χρειαστεί κάτι άλλο, να το κάνουμε”, ανέφερε ο κ.Ζαχαριάδης.

“Για λόγο που δεν μπορώ να κατανοήσω δημιουργήθηκε ένταση σχετικά με τον αν θα συνεδριάσουμε ή όχι”, πρόσθεσε.

Σχετικά με το Σκοπιανό, ο κ.Ζαχαριάδης είπε: “Λαθεμένα δίνεται η εντύπωση ότι πάμε να δώσουμε κάτι. Πάμε να πάρουμε, γιατί τώρα 140 χώρες αποκαλούν την ΠΓΔΜ ως Δημοκρατία της Μακεδονίας” και εκτίμησε: “Πραγματικά είμαστε κοντά σε λύση.”

Ο κ.Ζαχαριάδης σχολίασε επίσης: “Θα ήθελα ο κ. Μητσοτάκης να είναι πιο κοντά στη θέση Μπακογιάννη και Καραμανλή και όχι στη θέση Καρατζαφέρη και Γεωργιάδη, ενώ σε οτι αφορά τα συλλαλητήρια, είπε οτι οδηγούν σε αδιέξοδο τη διπλωματία της χώρας και την εξωτερική πολιτική.

“Μακριά από εμάς ότι είναι ακροδεξιός όποιος συμμετέχει. Υπάρχουν όμως και ακραίες φωνές”, σημείωσε υπενθυμίζοντς ότι: “Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έπεσε ο σπόρος της επίθεσης κατά του Γ. Μπουτάρη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα