Ζάεφ: Μεγάλος φίλος ο Τσίπρας, θα χαρούμε να τον δούμε στα Σκόπια

Ζάεφ: Μεγάλος φίλος ο Τσίπρας, θα χαρούμε να τον δούμε στα Σκόπια
Τσίπρας και Ζάεφ μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών Eurokinissi

Αν και η ημερομηνία της επίσκεψης του Ελληνα Πρωθυπουργού στα Σκόπια δεν έχει οριστικοποιηθεί, ο Ζόραν Ζάεφ μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον ομόλογό του.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων “MIA”, ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αν έχει οριστεί ημερομηνία για την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στα Σκόπια, ανέφερε ότι υπάρχει βούληση και στις δύο πλευρές για την πραγματοποίηση της επίσκεψης αλλά ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία.

«Έχει επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει βούληση και από τις δύο πλευρές να πραγματοποιηθεί, πρώτα η επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, εδώ στα Σκόπια και ακολούθως να κάνω και εγώ ανταποδοτική επίσκεψη. Δεν έχουμε καθορίσει ημερομηνίες.

Μόλις συμφωνηθούν θα τις ανακοινώσουμε άμεσα», είπε ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, σύμφωνα με το “MIA” και πρόσθεσε ότι εναπόκειται στον Έλληνα Πρωθυπουργό να πει πότε είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη. «Εμείς είμαστε εδώ.

Από την 1η Απριλίου ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία (σ.σ. των προεδρικών εκλογών), οπότε είμαστε εδώ. Θα χαρούμε ένας τόσο υψηλόβαθμος επισκέπτης, ο πρώτος Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας, η οποία είναι ο νότιος γείτονάς μας και μεγάλος φίλος, να επισκεφθεί την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και την πρωτεύουσά μας, τα Σκόπια», δήλωσε ο Ζάεφ, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα