Ζεύγος Πατούλη part 3: Ο ξέφρενος χορός σε μπαρ στο Κολωνάκι

Ζεύγος Πατούλη part 3: Ο ξέφρενος χορός σε μπαρ στο Κολωνάκι

Οι φιγούρες του ζεύγους Πατούλη στο Κολωνάκι που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (Vid)

Δεύτερη μέρα της πρωτοχρονιάς στο Wine Bar “ANTE POST” στο Κολωνάκι. Το ζεύγος Πατούλη βρέθηκε στο μαγαζί με φιλική τους παρέα και τράβηξαν (και πάλι) όλα τα βλέμματα.

Τελευταία ο δήμαρχος Αμαρουσίου και η σύντροφος του απασχολούν καθημερινά τα ΜΜΕ, είτε με τις φωτογραφήσεις, είτε με τις συνεντεύξεις τους.

Τώρα, τραβούν και τις κάμερες λόγω των… χορευτικών τους δεξιοτήτων.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και η σύζυγός του, Μαρίνα, έδωσαν ρέστα με το χορό τους και τις φιγούρες τους στο νυχτερινό μαγαζί.

Όπως γράφει το geitoniamou.gr που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο:

“Δεύτερη μέρα της πρωτοχρονιάς σε ένα Wine Bar · Καφέ, στο Κολωνάκι,  στο ANTE POST (Πατριάρχου Ιωακειμ 46 & Πλουτάρχου)

Το μαγαζί έχει λίγα τραπέζια και οι περισσότεροι κάθονται όρθιοι σε πάγκους. Ξαφνικά εμφανίζεται το ζεύγος Πατούλη. Η παρέα τους κάθεται σε ένα πάγκο τον οποίο μοιράζεται με μια άλλη παρέα, 13 άτομα συνολικά. Παρά το στριμωξίδι το ζεύγος Πατούλη πρωταγωνιστεί στο κέφι του μαγαζιού, χωρίς ίχνος βεντετισμού, χορεύοντας και διασκεδάζοντας στο όρθιο για ώρες. Άλλοι στη θέση τους θα είχαν φύγει επειδή δεν υπήρχε τραπέζι για να καθίσουν. Την επόμενη μέρα έγινε θέμα στα social media η “χρυσή” φωτογράφιση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα