Κωνσταντοπούλου στο NEWS 247: Ο κ. Τσίπρας ξεπούλησε την Αλήθεια για λίγο ακόμη χρόνο στην εξουσία

Κωνσταντοπούλου στο NEWS 247: Ο κ. Τσίπρας ξεπούλησε την Αλήθεια για λίγο ακόμη χρόνο στην εξουσία
Στιγμιότυπο από την τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου προέδρου της βουλής Νίκου Βούτση ,από την απερχόμενη πρόεδρο Ζωή Κωνσταντοπούλου,Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 (Phasma-ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Phasma

Οξύτατη επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση. Αφορμή η νέα απόφαση του Προέδρου της Βουλής να διαθέσει σε βουλευτές όλα τα γραφεία της επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος. Διαβάστε τι δήλωσε στο NEWS 247

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό για βίαιη κατάργηση της λειτουργίας της επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την απόφαση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να διαθέσει σε βουλευτές όλα τα γραφεία όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα η επιτροπή.

«Η απόφαση για εκδίωξη της επιτροπής αλήθειας δημόσιου χρέους από την Βουλή προοιωνίζεται την βίαιη κατάργησή της» τόνισε στο news247 η κυρία Κωνσταντοπούλου και διερωτήθηκε: «ποιος μπορεί πια να ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση έχει σκοπό να θέσει σθεναρά το ζήτημα της διαγραφής του χρέους; Ποιος μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν αντιλαμβάνεται την απάτη;» Η κυρία Κωνσταντοπούλου καταφέρεται όμως και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για αυτή την απόφαση λέγοντας: «πότε επιτέλους θα πει την αλήθεια ο Αλέξης Τσίπρας για το πότε και πως ξεπούλησε την αλήθεια και το δίκιο αυτού του λαού για λίγο ακόμη χρόνο στην εξουσία;»

Η κυρία Κωνσταντοπούλου αντέδρασε  στην απόφαση του κ. Βούτση με την οποία διατίθενται όλα τα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας (606, 607, 702 – 703, 705 και 710) του κτηρίου της Βουλής επί της οδού Μητροπόλεως στην Υπηρεσία Λειτουργίας Γραφείων Βουλευτών «προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες στέγασης και λειτουργίας των γραφείων των –περιφερειών εκτός Αττικής- βουλευτών, καθώς και άλλες υπηρεσιακές ανάγκες». Σημειώνεται ότι η επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος έχει 40 μέλη.

Νωρίτερα κυρία Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση του κ. Βούτση και στο twitter υπενθυμίζοντας, μάλιστα, ότι με την ανάληψη της προεδρίας του είχε αφαιρέσει από την κεντρική ιστοσελίδα της Βουλής κάθε αναφορά στο έργο της επιτροπής για τον λογιστικό έλεγχο του Δημόσιου Χρέους. «Έργο Βούτση: αφαίρεση του πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας από το site της Βουλής, απόπειρα εκδίωξης της Επιτροπής από τη Βουλή. Συγχαρητήρια» τόνισε στην ανάρτησή της η πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα