Χαλκιδική: Ακυρώνεται το Φεστιβάλ Κασσάνδρας λόγω κορονοϊού

Χαλκιδική: Ακυρώνεται το Φεστιβάλ Κασσάνδρας λόγω κορονοϊού
Φεστιβάλ Κασσάνδρας Eurokinissi

Το φετινό Φεστιβάλ Κασσάνδρας ακυρώνεται και ανανεώνει το ραντεβού του για το 2021. Η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Ακυρώνεται για το υπόλοιπο του καλοκαιριού το Φεστιβάλ Κασσάνδρας, που πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο της Σίβηρης, στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού και να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

Την απόφαση για ακύρωση των εκδηλώσεων έλαβαν ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κασσάνδρας, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση πως το Φεστιβάλ Κασσάνδρας ανανεώνει πλέον το ραντεβού του με το κοινό για το καλοκαίρι του 2021, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην ανακοίνωση του Φεστιβάλ στο Facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Λόγω της απροσδόκητης αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στη χώρα και με σεβασμό στη δημόσια Υγεία, ο Δήμος Κασσάνδρας με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει τη διακοπή του Φεστιβάλ Κασσάνδρας για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: “Ευχόμαστε σε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας, υγεία και ένα ασφαλές υπόλοιπο καλοκαιριού τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τους περιμένουμε του χρόνου να απολαύσουμε ξανά, όλοι μαζί τον όμορφο Θεσμό του Φεστιβάλ Κασσάνδρας, τον οποίο στηρίξαμε απόλυτα από την πρώτη στιγμή επιλέγοντας εξαιρετικές παραστάσεις με σεβασμό στο κοινό του”.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version