Ακούστε την Αριάνα Γκράντε και τον Τζον Λέτζεντ να τραγουδούν το κλασικό ‘Beauty and the Beast’ στο νέο φιλμ της Disney

Ακούστε την Αριάνα Γκράντε και τον Τζον Λέτζεντ να τραγουδούν το κλασικό ‘Beauty and the Beast’ στο νέο φιλμ της Disney

Το σάουντρακ της live action ταινίας θα περιλαμβάνει και μια εκδοχή τραγουδισμένη από την πρωταγωνίστρια Εμα Τόμπσον

Επιμέλεια: Θανάσης Πατσαβός

Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» του 1991 παραμένει αναμφίβολα μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney, ειδικά από τη μιούζικαλ περίοδό της, και το βραβευμένο με Οσκαρ σάουντρακ είναι σίγουρα ένα από τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας της.

Γραμμένο από τον πολυβραβευμένο συνθέτη Αλαν Μένκεν και τον στιχουργό Χάουαρντ Ασμαν, το ομώνυμο κομμάτι ακούστηκε στην ταινία του 1991 από την αμίμητη Αντζελα Λάνσμπερι, ενώ την πιο ποπ εκδοχή του ερμήνευσε η σουπερστάρ Σελίν Ντιόν. Το τραγούδι θα σάρωνε τα βραβεία της εποχής, από το Οσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα μέχρι το Γκράμι, και τα υπόλοιπα είναι, όπως λένε, Ιστορία.

26 ολόκληρα χρόνια μετά, η νέα live action ταινία της Disney θα επιχειρήσει να επαναλάβει την επιτυχία, φρεσκάροντας το γνωστό παραμύθι με πρωταγωνιστές τους Εμα Γουάτσον και Νταν Στίβενς. Οσο για το κλασικό πλέον κομμάτι, φυσικά και θα ακούγεται και πάλι στην ταινία, τραγουδισμένο από την Εμα Τόμπσον, η οποία έχει αναλάβει αυτή τη φορά να ερμηνεύσει τον ρόλο της Mrs. Potts, ενώ η Αριάνα Γκράντε και ο Τζον Λέτζεντ υπόσχονται να φέρουν την ελαφρώς παλιομοδίτικη πλέον μπαλάντα στα σύγχρονα charts.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Μαρτίου. Το σάουντρακ θα κυκλοφορήσει λίγες μέρες νωρίτερα, στις 10 Μαρτίου, και θα περιλαμβάνει και νέα τραγούδια γραμμένα ειδικά για την ταινία, από τον Μένκεν και τον Τιμ Ράις, ένα εκ των οποίων θα τραγουδά και πάλι η Σελίν Ντιόν. Μέχρι τότε μπορείτε να ακούσετε το ανανεωμένο «Beauty and the Beast» στο βίντεο παρακάτω.

πηγή: flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα