Άνταμ Ντράιβερ -Μαριόν Κοτιγιάρ στο πιο πολυσυζητημένο love story της χρονιάς: Ακούστε το soundtrack της ταινίας

Άνταμ Ντράιβερ -Μαριόν Κοτιγιάρ στο πιο πολυσυζητημένο love story της χρονιάς: Ακούστε το soundtrack της ταινίας

Το Annette που άνοιξε το φετινό φεστιβάλ των Καννών και τιμήθηκε με το Βραβείο Σκηνοθεσίας, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Σεπτεμβρίου.

Το Annette του Λεός Καράξ με τους Άνταμ Ντράιβερ και Μαριόν Κοτιγιάρ, η πολυσυζητημένη ταινία με τη μουσική των Sparks που άνοιξε το φετινό φεστιβάλ των Καννών και τιμήθηκε με το Βραβείο Σκηνοθεσίας, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Σεπτεμβρίου.


Στο Annette, ο Λεός Καράξ, δημιουργεί ένα σύμπαν ρομαντικών παθών. Ένας αντισυμβατικός και αυτοκαταστροφικός stand-up κωμικός και μια διεθνούς φήμης σοπράνο ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, αποκτούν ένα μυστηριώδες κοριτσάκι μ’ ένα ξεχωριστό πεπρωμένο, την Ανέτ, αλλά η σχέση τους αρχίζει να καταρρέει όταν η καριέρα του πρώτου παίρνει την κάτω βόλτα. .

Ακούστε το σάουντρακ της ταινίας εδώ:

Το Annette είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Καράξ, βασισμένη σε μια ιστορία γραμμένη από τους Sparks. και είναι αφιερωμένη στην κόρη του σκηνοθέτη, η οποία εμφανίζεται στο πλευρό του στην αρχή της ταινίας, στο στούντιο: στη συνέχεια, όλοι μαζί, παρέα με τους πρωταγωνιστές και το δίδυμο των Sparks (τα αδέλφια Ράσελ και Ρον Μάελ), ξεχύνονται στους δρόμους του Λος Άντζελες, τραγουδώντας, εισάγοντάς μας στο κλίμα της ταινίας.

Η ταινία, από την οποία κόπηκε τελικά μια σκηνή με την Ριάνα, κάνει το δικό της ξεχωριστό σχόλιο στο κύμα αντίδρασης ενάντια στην γυναικεία κακοποίηση…

Στο πλευρό του Άνταμ Ντράιβερ και της Μαριόν Κοτιγιάρ, συναντάμε τον Σάιμον Χέλμπεργκ, ευρέως γνωστό από την τηλεοπτική σειρά The Big Bang Theory και υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Β’ ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία Florence: Φάλτσο σοπράνο.

ΑΝΝΕΤΤΕ (2019, 140’)

Σκηνοθεσία: Λεός Καράξ

Σενάριο: Sparks (Ράσελ και Ρον Μαέλ)

Ηθοποιοί: Άνταμ Ντράιβερ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Σάιμον Χέλμπεργκ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα