Απάντηση Σμαραγδή σε Ντάνο: “Αναγνώρισες πως δεν σου έγινε από εμένα πρόταση – Σου εύχομαι μια ανέσπερη ζωή”

Απάντηση Σμαραγδή σε Ντάνο: “Αναγνώρισες πως δεν σου έγινε από εμένα πρόταση – Σου εύχομαι μια ανέσπερη ζωή”
Γιάννης Σμαραγδής - Γιώργος Αγγελόπουλος papadakispress

Η νέα δήλωση του Γιάννη Σμαραγδή για τη μη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην ταινία "Καποδίστριας".

Ο Γιάννης Σμαραγδής επιθυμώντας να κλείσει το βασανιστικό ζήτημα που ενέκυψε με την υπόθεση της μη συμμετοχής του Γιώργου «Ντάνου» Αγγελόπουλου στην ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ προχώρησε σε μια νέα δήλωση.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον Ντάνο, ο Γιάννης Σμαραγδής τόνισε πως χαίρεται που η παρεξήγηση λύθηκε, ενώ ευχήθηκε στον πρώην παίκτη του Survivor μια “ανέσπερη και απίκραντη ζωή”.

Παρακάτω, η δήλωση του Γιάννη Σμαραγδή:

«Με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση πληροφορήθηκα πως αναγνώρισες πως δεν σου έγινε από εμένα πρόταση να υποδυθείς τον Υψηλάντη στην ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ που ετοιμάζουμε, σε αντίθεση με εκείνους που το κυκλοφόρησαν και διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους περί του αντιθέτου.

Μπαίνω στον πειρασμό να σου θυμίσω πως ως “δάσκαλος” σε παρότρυνα από τη πρώτη στιγμή να το διαψεύσεις. Αν το είχες κάνει τότε θα είχαμε αποφύγει πικρίες, πόνο και ανοίκειους χαρακτηρισμούς, όλοι μας. Ας είναι…

Κε Αγγελόπουλε, επειδή δεν γνωρίζω πότε και αν τα μονοπάτια μας διασταυρωθούν, σου εύχομαι ανέσπερη και απίκραντη να είναι η ζωή σου και καλή επιτυχία στα καλλιτεχνικά σχέδιά σου.

Τώρα, γιατί έγινε όλο αυτό και ποιους τελικά εξυπηρετεί… είναι κάτι που μόνο ο μέλλοντας καιρός μπορεί να το φανερώσει.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα