Χάρης Ρώμας: Το όνειρό μου είναι να κάνω μια ταινία στην αγγλική γλώσσα

Χάρης Ρώμας: Το όνειρό μου είναι να κάνω μια ταινία στην αγγλική γλώσσα
Ο Χάρης Ρώμας G4PHOTOS

Στην τηλεόραση θέλει να δημιουργεί ακόμα, στο σινεμά ονειρεύεται μία ξένη ταινία "αφού φυσικά βρεθεί χρηματοδότης"

Τον “Γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες” μ΄ένα αερόστατο κάνει φέτος ο Χάρης Ρώμας πρωταγωνιστώντας στο γνωστό αριστούργημα του Ιουλίου Βερν, που παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου. Ένα ταξίδι με πάρα πολλές ενδιάμεσες στάσεις και οδηγό το δημοφιλή ηθοποιό στο ρόλο του Φιλέα Φονγκ.

Σε μία από τις στάσεις αυτές ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων γι΄ αυτήν την εμπειρία του, η οποία δεν είναι πρωτόγνωρη για εκείνον, αφού είχε προηγηθεί η συμμετοχή του επί δύο χρόνια (2015-2017) σε μια άλλη παράσταση για παιδιά, τον “Μαγικό κόσμο του Σκρούτζ”, στην οποία υποδυόταν τον Σκρουτζ…

Αναφερόμενος στην τηλεόραση τόνισε πως θέλει να δημιουργήσει ακόμα, επισημαίνοντας πως μπορεί να κάνει πράγματα που δεν έχει κάνει ακόμα, ενώ υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνει αλλά δεν θα τα κάνει ποτέ!

Αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση για νέα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Το καφέ της Χαράς”, αλλά είναι επιφυλακτικός επειδή δεν ξέρει αν θα βρεθούν τα χρήματα για την παραγωγή του΄, ενώ μοιράζεται το όνειρό του, «να κάνω μία ταινία στην αγγλική γλώσσα, αφού φυσικά βρεθεί χρηματοδότης!»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα