Dune: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer

Dune: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer

Το πρώτο trailer του Dune Part 2 έφτασε και δείχνει πως ο πόλεμος για τον Arrakis τώρα ξεκινάει.

Η Warner Bros. μας είχε προϊδεάσει για το πρώτο trailer του Dune Part 2 από χθες και τώρα αποκάλυψε την πρώτη χορταστική ματιά στο sequel του μεγαλοπρεπούς sci-fi σύμπαντος του Frank Herbert, το οποίο μεταφέρει ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve.

Το πρώτο trailer έφτασε και δείχνει πως ο πόλεμος για τον Arrakis τώρα ξεκινάει, με τον Paul Atreides του Timothee Chalamet να μετατρέπεται από έναν νεαρό πρίγκιπα στον σωτήρα και τον ηγέτη που έψαχνε ο λαός των Fremen, ενώ η Chani της Zendaya υπόσχεται να σταθεί δίπλα του σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Αντίπαλός του οι αιμοδιψείς Harkonnen που στις τάξεις τους πλέον συναντάμε έναν…αγνώριστο Austin Butler στο ρόλο του τρομακτικού Feyd Rautha. Μάλιστα φαίνεται πως θα υπάρχουν και ασπρόμαυρες σκηνές εντός του sequel, πιθανότατα για τις σκηνές με τους Harkonnens.

Σύμφωνα με τους unboxholics, Βλέπουμε τον Paul να συσπειρώνει τους ιθαγενείς του Arrakis και να προετοιμάζεται για να μοιράσει την εκδίκηση που ζητάει για το θάνατο του πατέρα του και την καταστροφή του Οίκου των Atreides. Το επικό σκηνικό όμως του trailer -και αυτό που περιμέναμε από την πρώτη ταινία- είναι η στιγμή που ο Paul δαμάζει το Sandworm.

Δείτε το πρώτο trailer του Dune Part Two

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα