El Camino: Το Breaking Bad έγινε ταινία και αυτό ειναι το πρώτο τρέιλερ

El Camino: Το Breaking Bad έγινε ταινία και αυτό ειναι το πρώτο τρέιλερ

Οι φανς του Breaking Bad θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Οκτώβριο για την ταινία «El Camino». Στη δημοσιότητα η υπόθεση και η πρώτη αφίσα.

Το “Breaking Bad”, η τηλεοπτική σειρά που θεωρείται από πολλούς τηλεθεατές ως η καλύτερη που έχει γυριστεί ποτέ, απέκτησε το κινηματογραφικό της sequel, το οποίο θα προβάλλεται από το Netflix και εκτός από το πρώτο τρέιλερ, στη δημοσιότητα δόθηκε η υπόθεση και ο επίσημος τίτλος.

Η πολυαναμενόμενη ταινία τιτλοφορείται «El Camino: A Breaking Bad Movie», και η πρεμιέρα της στη συνδρομητική πλατφόρμα έχει οριστεί για τις 11 Οκτωβρίου 2019. Αργότερα θα παρουσιαστεί στο τηλεοπτικό δίκτυο AMC, όπου προβλήθηκε και η σειρά.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Βινς Γκίλιγκαν, ενώ η επίσημη υπόθεση, από σελίδα η οποία ανέβηκε στο επίσημο site του Netflix και αργότερα μυστηριωδώς κατέβηκε, έγραφε πως «ο φυγάς Τζέσι Πίκμαν (Άαρον Πολ) τρέχει να ξεφύγει από τους απαγωγείς του, τον νόμο και το παρελθόν του».

Στο τρέιλερ εμφανίζεται και ο Skinny Pete. Το φιλμ Breaking Bad κατάφερε να μείνει ένα καλά κρυμμένο μυστικό μετά την πρώτη αναφορά για τα γυρίσματα το 2018 και έξι χρόνια μετά το φινάλε της σειράς. Ακόμη και σήμερα που έγινε η ανακοίνωσή του, οι φανς ξαφνιάστηκαν καθώς ελάχιστα είναι γνωστά για το φιλμ όπως το ποιοι ακριβώς χαρακτήρες επιστρέφουν.

To πόστερ της ταινίας του «Breaking Bad»:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα