Game of Thrones: Ίσως αργήσουμε ακόμη περισσότερο να δούμε τον τελευταίο κύκλο

Game of Thrones: Ίσως αργήσουμε ακόμη περισσότερο να δούμε τον τελευταίο κύκλο

Απ' ότι φαίνεται, ίσως καθυστερήσουμε αρκετά να μάθουμε την τύχη του Γουέστερος και των αγαπημένων μας ηρώων

Επιμέλεια: Χρήστος Μπακατσέλος

Φαίνεται πως, τον τελευταίο καιρό, το HBO δεν σταματά να χτυπά «κάτω από την ζώνη» τους οπαδούς του «Game of Thrones». Ήδη, ο 7ος κύκλος της σειράς θα προβληθεί τον Ιούλιο (αντί του Απριλίου), ενώ πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε πως ο 8ος και τελευταίος κύκλος της σειράς θα αποτελείται από μόλις 6 επεισόδια.

Τώρα ο υπεύθυνος προγράμματος του ΗΒΟ, Κέισι Μπλόις, ανακοίνωσε πως δεν αποκλείεται να μάθουμε την μοίρα του Γούεστερος και των αγαπημένων μας ηρώων κάπου μέσα στο 2019, κι όχι του χρόνου.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Entertainment Weekly, o Μπλόις είπε πως οι παραγωγοί της σειράς Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουέις, έχουν ξοδέψει στην σειρά 12 χρόνια από την ζωή τους, χωρίς να ασχοληθούν με τίποτε άλλο ενδιάμεσα στις σεζόν. Θέλει να τους δώσει όσο χρόνο χρειάζονται για να ολοκληρώσουν την ιστορία όπως πρέπει και να αποδειχθεί αντάξια των προσδοκιών, όχι μόνο των δικών τους, αλλά και κυρίως των φανατικών οπαδών της σειράς. Ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει να γράφονται τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου, ενώ θα έχουν μια ιδέα για το ξεκίνημα της παραγωγής του μόλις έχουν κάποια από τα σενάρια στα χέρια τους.

Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για τα πιθανά πέντε spin-offs της σειράς, ο Μπλόις απάντησε πως ακόμα βρίσκονται στα πολύ αρχικά στάδια της παραγωγής, αλλά δεν είναι σίγουρο πως όλα θα πάρουν το πράσινο φως. Αυτό που θέλουν είναι να βρουν μια εξαιρετική ιδέα που θα ακολουθήσει τα βήματα της αρχικής σειράς, κι όχι να γυρίσουν άλλες τέσσερις-πέντε σειρές. Τέλος πρόσθεσε πως οι Μπένιοφ και Γουέις δεν θα ασχοληθούν με την παραγωγή τους.

πηγή: flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα