H μέρα που ο Πάτρικ Ντέμπσι άφησε για πάντα πίσω του το ‘Grey’s Anatomy’

H μέρα που ο Πάτρικ Ντέμπσι άφησε για πάντα πίσω του το ‘Grey’s Anatomy’

Μετά από 11 ολόκληρους κύκλους, ο Πάτρικ Ντέμπσι αποχαιρετά για πάντα τον Ντέρεκ Σέπερντ και το 'Grey's Anatomy' σε μια ιστορική στιγμή για τη σύγχρονη τηλεόραση (pics)

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

“Δεν φανταζόμουν πραγματικά ποτέ ότι θα αποχαιρετούσα τον δικό μας ΜακΝτρίμι”, δήλωσε η δημιουργός του “Grey’s Anatomy” Σόντα Ράιμς, ενώνοντας τη φωνή της με εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές της σειράς που δεν ξέρουν πώς ακριβώς να διαχειριστούν το γεγονος πως δεν θα ξαναδούν τον Πάτρικ Ντέμπσι στην αγαπημένη τους σειρά και μια από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων χρόνων.

“Ο Ντέρεκ Σέπερντ είναι και θα είναι πάντα ένας από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες – για τη Μέρεντιθ, για μένα και για τους θαυμαστές”, συνεχίζει η Ράιμς. “Η ερμηνεία του Πάτρικ Ντέμπσι διαμόρφωσε τον Ντέρεκ με ένα τρόπο που γνωρίζω ότι και οι δυο μας ελπίζουμε πως θα γίνει ένα σημαντικό παράδειγμα – χαρούμενη, θλιμμένη, ρομαντική, επώδυνη και πάντα αληθινή ερμηνεία, ακριβώς ότι οι νέες γυναίκες θα έπρεπε να απαιτούν από τη μοντέρνα αγάπη. Η απώλειά του θα γίνει αισθητή από όλους. Τώρα η Μέρεντιθ και όλη η οικογένεια του “Grey’s Anatomy” μπαίνει σε αχαρτογράφητα νερά. Οι πιθανότητες για το τι θα συμβεί από δω και πέρα είναι αμέτρητες. Οπως θα έλεγε και η Ελις Γκρέι: “Το καρουζέλ δεν σταματάει ποτέ να γυρίζει”.

GREY'S ANATOMY - ABC's "Grey's Anatomy" stars Patrick Dempsey as Derek Shepherd. (ABC/BOB D'AMICO) ABC

 

Διαβάστε το μοναδικό κείμενο που χρειάζεται να διαβάσετε ποτέ για το “Grey’s Anatomy” εδώ.

Αναπόσπαστο (και ίσως το σημαντικότερο) μέλος του “Grey’s Anatomy” από τον πρώτο του κύκλο, ο Πάτρικ Ντέμπσι δήλωσε για την αποχώρησή του: “Ηταν μια αξιοσημείωτη διαδρομή. Το παγκόσμιο ενδιαφέρον ήταν απίστευτο. Είναι απίστευτο πόσο αφοσιωμένοι και παθιασμένοι είναι οι θαυμαστές της σειράς. Θα είμαι αιωνίως ευγνώμων και κολακευμένος από την εμπειρία”.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC σε ανακοίνωσή του, αποχαιρέτησε και αυτό με τον δικό του τρόπο τον Ντέρεκ Σέπερντ: “Μετά από 11 κύκλους “Grey’s Anatomy”, o Πάτρικ Ντέμπσι αποχωρεί για να κυνηγήσει άλλα ενδιαφέροντα. Ο Δρ. Ντέρεκ Σέπερντ είναι ένας μυθικός χαρακτήρας και υπήρξαμε περήφανοι να είμαστε το σπίτι του “McDreamy” και της ερωτικής του ιστορίας. Η αφοσίωση των θαυμαστών της σειράς μέσα στα χρόνια υπήρξε η απόδειξη του δημιουργικού μυαλού της Σόντα Ράιμς και του ταλέντου του Ντέμπσι. Θα μας λείψει ο “McDreamy” και ευχόμαστε στον Πάτρικ ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές του περιπέτειες”.

 

Το “Grey’s Anatomy” είναι σήμερα το απόλυτο σοκαριστικό trending topic, με τα κοινωνικά δίκτυα να αποχαιρετούν τον Πάτρικ Ντέμπσι με κάθε πιθανό τρόπο. Το επεισόδιο της αποχώρησής του έγραψε προσωπικά η ίδια η Σόντα Ράιμς, το πρώτο που γράφει μετά το φινάλε του όγδοου κύκλου. Η αποχώρηση του Πάτρικ Ντέμπσι ήρθε να ακολουθήσει αυτές των Κάθριν Χάιγκλ, Σάντρα Ο, αλλά και όσων μόνιμων εγκατέλειψαν τη σειρά μέσα στα χρόνια.

Το «Grey’s Anatomy» προβάλλεται στην Ελλάδα από το FOX Life.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν ο Κάπτεν Αμέρικα και ο Hawkeye αποκάλεσαν τη Μαύρη Χήρα της Σκάρλετ Τζοχάνσον «τσουλί»!

Τι συμβαίνει όταν ενώσεις την Χάιντι Κλουμ με τον Πέδρο Πασκάλ (του Game of Thrones); Fire Meets Gasoline

Η κινηματογραφική μεταφορά του «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» είναι οικογενειακή υπόθεση

Πηγή: Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα