H Ναόμι Γουότς παίρνει το όπλο της. Το πρώτο τρέιλερ ‘The Book of Henry’ είναι εδώ

H Ναόμι Γουότς παίρνει το όπλο της. Το πρώτο τρέιλερ ‘The Book of Henry’ είναι εδώ

O Κόλιν Τρέβοροου επιστρέφει με μια ταινία που έχει κάποιες δόσεις 80s νοσταλγίας και με ένα ένα υπέροχο (παιδικό) καστ

Επιμέλεια: Χρήστος Μπακατσέλος

O Κόλιν Τρέβοροου, μετά τους δεινόσαυρους και το « Jurassic World» και λίγο πριν πάει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά με το «Star Wars: Episode IX», σκηνοθέτησε ένα οικογενειακό δράμα με αρκετές δόσεις θρίλερ.

Με το «The Book of Henry» o Τρέβοροου φαίνεται να επιστρέφει στις σκοτεινές, περίεργες, indie ρίζες του, όπως τον είχαμε γνωρίσει στο « Safety Not Guaranteed», με αρκετές δόσεις 80s νοσταλγίας, καθώς η ιστορία ακολουθεί τον αρκετά έξυπνο και χαρισματικό για την ηλικία του 11χρονο Χένρι (Τζέιντεν Λίμπερερ, το οποίο θα δούμε και στο « It») ο οποίος ζει με την μητέρα του (Ναόμι Γουότς) και τον μικρότερό του αδερφό (Τζέικομπ Τρεμπλέ, που είχαμε γνωρίσει στο οσκαρικό « The Room»).

 

Δίπλα τους μένουν οι Κριστίνα (Μάντι Ζίγκλερ) και ο πατριός της (Ντιν Μόρις) οι οποίοι κρύβουν ένα σκοτεινό μυστικό. Ο Χένρι καταστρώνει ένα σχέδιο για να σώσει την Κριστίνα από τον πατριό της, γράφοντάς το στο βιβλίο του το οποίο ανακαλύπτει η μητέρα του και, μαζί με τον μικρότερό του αδερφό, το βάζουν σε εφαρμογή.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γουότς έχει συνεργαστεί και με τα δυο παιδιά. Με τον Λίμπερερ την είχαμε δει μαζί στο « St. Vincent», ενώ με τον Τρεμπλέ στο θρίλερ « Shut In». Από το τρέιλερ δείχνουν να έχουν μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους, η οποία ακόμα καλά κρατεί εδώ και πολύ καιρό.

Το σενάριο το έχει γράψει ο συγγραφέας και τηλεοπτικός σεναριογράφος Γκρεγκ Χούρβιτς, ο οποίος κάνει τον κινηματογραφικό του ντεμπούτο με αυτή την ταινία. Η ταινία, στην οποία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Λι Πέις και Σάρα Σίλβερμαν, θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Ιουνίου. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ FLIX.GR

O Pennywise κατακτά το ίντερνετ με τo τρέιλερ του «It» να σπάει τα ρεκόρ
Είπε ψέματα η Σκάρλετ Τζοχάνσον για το whitewashing του «Ghost in the Shell»;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα