Η Ελλάδα στη βραδιά των Όσκαρ αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι

Η Ελλάδα στη βραδιά των Όσκαρ αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι

Λίγο πριν τη 90η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ μια σχετικά άγνωστη για τους τυχερούς της βραδιάς έρχεται στη δημοσιότητα

Εκτός απ’ τα αγαλματίδια, που όλοι θα ήθελαν να πάρουν τουλάχιστον από ένα φεύγοντας, η βραδιά των Όσκαρ έχει και κάτι ακόμα. Για την ακρίβεια μια σειρά δώρων που προορίζονται για λίγους και συνήθως είναι πολύ ακριβά. Πού κολλάει όμως η Ελλάδα σε αυτό;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού TIME, η χώρα μας θα είναι ένας απ’ τους προορισμούς των ταξιδιών που θα κερδίσουν κάποιοι τυχεροί το βράδυ της Κυριακής, οπότε και θα γίνει η 90η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Κάθε χρόνο, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, διατίθενται πάνω από 100.000 δολάρια γι’ αυτά τα δώρα απ’ την εταιρεία μάρκετινγκ Distinctive Assets. Βέβαια τα δώρα αυτά δεν προορίζονται για τον καθένα αλλά για ονόματα όπως η Meryl Streep, η Octavia Spencer και ο Guillermo del Toro.

Φέτος, λοιπόν, ο σάκος με τα δώρα περιλαμβάνει από διακοπές σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, στη Χαβάη, στη Ζανζιβάρη και στην Τανζανία μέχρι διαμαντένιο κολιέ, πακέτο personal training, οδοντιατρικές υπηρεσίες και καλλυντικά.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες  Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α’ προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι, Wonder, Η Μορφή του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα